INTO THE BLUE - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
virgo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Piektdiena, trīspadsmitais... Apr. 13th, 2007|06:47 pm

virgo
Skaitlis "13" man nekad nav nesis neveiksmi, un vispār nesaprotu, ko visi var jukt prātā t.s. Melnās Piektdienas dēļ. Ja pats sevi noskaņosi, pats arī ieprogrammēsi, un neveiksmes būs klāt kā likts. Konstatēju, ka jau vairākus mēnešus neskatos kalendārā un nekad nezinu, kāds ir datums. Šodien, kad man pavēstīja par īpašās dienas esamību, pārsteigums bija patīkams.
Bet ne par to ir stāsts...
Man atteica.
Pavisam pieklājīgi, pavisam neaizvainojoši.
Pat nesapratu, vai atteikuma iemesls bija īsts vai izdomāts...
Protams, ikviens var tagad teikt - nevajadzēja sacerēties, nevajadzēja iedomāties to, kā nav...
Bet kā, pie velna, tu vari pavēlēt savai sirdij? Prāts visu saprot, visu zina. Prāts pasaka skaidri un gaiši - nemuļķojies, tā tikai sāpināsi sevi! Vai sirds klausa?
NEKLAUSA.
Nekad neklausa, vienmēr cer līdz pēdējam. Tic un cer, sapinas pati savās jūtās, nenomierinās un nerimst. JŪT līdz sāpēm dziļi. JŪT arī tad, ja nav nekāda iemesla tā just, ja nav dota nekāda zīme, ka tā var just.
Vai es maz zinu, kas ir mīlestība? Cilvēki, kas to zina, laikam neuzdod šādus jautājumus... Zinu, kā ir mīlēt bez nosacījumiem - ja ir pieradums, rūpes, draudzība, saikne. Bet ĪSTA MĪLESTĪBA ir kaut kas pavisam cits.
How can you be sad for what you've never had?
Jā, kā gan?
Lūk, tā, ka mēs visi kādreiz esam mīlējuši, un arī nepiedzīvojot ĪSTAS MĪLESTĪBAS SNIEGTO PIEPILDĪJUMU, mēs zinām, kas ir tas, uz ko tiecamies, ko vēlamies. Mīlestība iepriekšējā dzīvē, mīlestība jau pašā dvēselē, mīlestība kosmosā. Tā ir visur.
Mana dzīve ir bijusi viens vienīgs teātris. Skeči. Ainas. Gatavošanās.
Un pavisam nesen es sapratu, ka patiesībā tas viss ir fasāde. Iekšējam tukšumam. Un tikai mīlestība to var piepildīt.
Tāpēc tagad ir tik sasodīti sāpīgi. Jo nav neviena, PILNĪGI NEVIENA, kam dot manas jūtas. Nevienam tās nevajag. Varu tās izmest, sabradāt, iekonservēt. To ir tik daudz, ka plūst pāri malām, un izrādās - bezjēdzīgi...
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: