INTO THE BLUE - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
virgo

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Mar. 25th, 2007|08:02 pm

virgo
Šodien sapratu (bet ne jau pirmo reizi), ka būšu viena uz visiem laikiem. Tāds vienkārši ir mans liktenis. Lai ko es darītu, lai kurās valstīs dzīvotu, lai kur strādātu, kā izskatītos, uzvestos un kādus cilvēkus satiktu, nekam nav nozīmes, jo visi šie faktori nemaina manu vienatni. Man ar to jāsamierinās vai jāsalauž sava sirds.
Never been kissed. Stāsta sākums un nobeigums.
Vienīgais, kas atliek, ir dzīvot tālāk tā, kā es to daru, jo citādi neprotu. Man ir kaut kas pašai sev, kas nepieder nevienam citam cilvēkam. Izjūtas, kuras tādējādi var gūt, ir labākas par visu. Ar smaidu iedomājos kristiešu mūkus, kas gadsimtiem ilgi šaustījuši sevi vientuļajās cellēs, līdz āda asiņo un grēki ir izpirkti. Vai tiešām tas ir tik nevainīgi? Nebūt ne... Viņi šajā procesā savienojas ar savu dievu. Un arī es esmu iemācījusies just savu dievu, tikai mans dievs nav viņu dievs. Mans dievs neliek pildīt baušļus un lūgties žēlastību. Vajadzīgs tikai upuris.
Arvien vairāk asiņu. Katru reizi mazliet grūtāk apstāties. Arvien fantastiskāks lidojums nezināmajā. Katru reizi mazliet stiprāk jāpiespiež. Mans labākais draugs ir asmens papīra biezumā, bet balva - laime, sāpēm kaut uz neilgu brīdi izgaistot no manas sirds.
Pasaule ir nožēlojama. Tās iedzīvotāji - putekļi, kurus izdzenā vējš. Es redzu tālāk, saprotu vairāk un jūtu dziļāk. Bet par visu jāmaksā. Un cena, kuru maksāju es, ir ļoti dārga. Tas ir mūžīgās vientulības spiedogs, kuru nēsāju. Man tiek atņemts viss, kas spēj izraisīt patīkamas emocijas, prieku, mīlestības un draudzības jūtas. Mana ģimene tiek izjaukta un izsūtīta uz visām pusēm, mani draugi par mani aizmirst, svešinieki novēršas, bet mājdzīvnieki iet bojā.
Paldies liktenim par tā dāvanu un paldies par sāpēm. Es zinu, ka tam visam ir kāda jēga, un ceru, ka kādreiz man izdosies piepildīt misiju, kuras dēļ esmu sūtīta uz Zemes tieši šeit, tagad un tieši tāda, kāda esmu. Mana vienīgā vēlme ir izdarīt darāmo un tad mirt - ar apziņu, ka mana dvēsele pecelsies augstākajās sfērās tīra, ar uzkrātām zināšanām un izpildītu uzdevumu.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: