Aabols puust!

« previous entry | next entry »
May. 3rd, 2011 | 12:24 pm

Jaaizliek saape!
Abols vienmeer tapis pozicioneets kaa daargs pribambass, jo ljoti kvalitatiivs. Ljoti kvalitativi dzelzhi un softs....
Nez, varbuut abolisti tos dzelzhus pa $$$$$$$$$$$$$$ pirktos baisi saudzee un taadeelj ieguus saules muuzhu ... vai ari man vienkaarshi neveicas... Lietojot telefonu kaa visus iepriekshejos telefonus, problema problemas galaa...
Pirmo aabolu izpeldinaaju. Nu, tipa pats duraks un taa ... peechaak gan izlasiju, ka pus amerika mocaas ar 3G nestraadaashanu aparaatiem kaa arii ar to, ka telefons izdomaa sarunas viduu paarstarteeties. Domaaju, ka arii tas, ka uzkaras ir tikai deelj manas peldinaashanas. Atdevu uz garantijas remontu ar parliecibu, ka man iebaaziis aciis, ka peldinaats un ka varu iet dillees. Nee. Izraadaas viss ok. Iedeva jaunu aparaatu.
Ir pagajushi 2 meeneshi. Kameer es to aparaatu turu tikai uz galda, viss ir pusliidz labi. Tikai ik pa laikam zona zuud. Bet pietiek to ielikt kabataa, pastaigaat vai izbraukt ar moci un labaakajaa gadijumaa buus jaaievada PIN kods, jo shamais buus pazaudeejis sim karti uz laiku. Var ari nepaveikties un simkarti shamais neatradiis kameer telefons nav paarstarteets un karte izkustinaata. Un taa 3 reizes dienaa.

Protams kaads saciis, ka es esmu peec definiicijas uzeedies uz aaboliem un tos niistu. Taa gluzhi nav. Vienkarshi uzskatu par neadekvaatu prasito cenu par shamo produktiem. Taapat, kaa man tie shkjiet garlaiciigi ;-)
Un beidzot sanjemoties vienu shamo produktu iegaadaat es pretii sanjemu 2 braakja aparaatus, kas shobriid ir sliktaakie manaa muuzhaa. Man shkjiet, ka 640,- EUR (440,- Ls) ir bish par sherpu par tehnologjiski atpalikushu un nestraadaajoshu aparaatu.

Diemzhel kantoris piedava 2 opcijas - iPhone vai Blackberry. Otrais man neshjiet lietojams, kaut cilveki to izmanto un saka ka ir ok.
Labpraat nenjemtu nevienu no shiem. Shodien njemtu SonyEricsson ARC.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {2}

Oskars

(no subject)

from: [info]ossiii
date: May. 3rd, 2011 - 03:27 pm
Link

Man jau liekas, ka Tev vienkārši neveicas... Pašam šāda sāpe nav bijusi, no citiem pazīstamiem arī nebiju par tādu SIM zaudēšanu dzirdējis. Āboļfonu lietoju kā jau telefonu, speciāli necenšos mētāt, bet ikdienā nēsāju kabatā, bez kādiem pūkainiem mīkstiem maciņiem, ir kādu reizi gadījies arī nomest zemē. Problēmas no tā pagaidām nav manītas, var jau gan būt arī, ka veiksminieks esmu es.

Reply


dinciite

Ābols

from: [info]dinciite
date: May. 4th, 2011 - 12:36 am
Link

Tu viņu grauz vai kas?

Reply