LNT - jeb kaa sachakareet labu ideju.

« previous entry | next entry »
Jun. 6th, 2010 | 12:07 pm

Latvijas "NEATKARIIGAA" Televizija. Nosaukums itkaa izsaka shiis televizijas buutibu. Tachu domaju, ka nupat tikai aklais veel domaa, ka taa ir taisniiba. Visu pagajusho nedeelju raidijums/diskusija "Tautas deklaracijas nedelja". Atstasim malaa kompleksaino un iedomigo vaditaju Burkovski. Vinjsh jau gadiem nespeej samierinaaties ar faktu, ka vinjam nav komanda, taadelj nespej konkureet ar De Facto vai Nekaa personiga. Bet pashaa diskusijaa. Katru vakaru klaatesoshi protams ir "Par labu Latviju" kadri. Un runaa tik saldi un tik pareizi un labi, ka nesanaak noticeet. Nu nekaadi. 2 Stundas pareizu runu, kas tachu tomeer ir vispaarzinaamas lietas. Diskusijas dalibnieki izvietoti pa apli. Un kas tad tas! Aplja viduu veel 2 sarkani rinjkji ;-)

Kurai politiskajai apvieniibai taads ir logo var tikai mineet :D
Bij moments kur viens dzheks no klatesoshajiem skatitajiem atklaati pateica, ka mees varam virziit deklaraacijas tuudi-suudi, bet kameer privaattelevizijaas pirms veleshanu kampanjas saakuma varees biidiit diskusijas ar politisko apvieniibu loguchiem, tikmeer nekas nemainiisies. Smiekliigi bij kaa Burkovskis sashuumeejaas ;-) Vinjsh nav zhurnaalists. Vinjsh ir pasaakumu vadiitaajs. Nu taads pats kaa Grigalis vai Ufo. Zheel bet viss shis diskusiju pasaakums izgaazies.
Zinkas buus taalaak? Sho deklaraaciju iesniegs kautkam, un "par labu Latviju" pasludinaas, ka visus shos punktus iekljauj savaa programmaa. Vai veel labaak. Shie punkti jau ir programmaa!

p.s. Shoriit iesledzu LNT. Tur kautkads raidijums. Skoleenu tipa sporta un zinaashanu speles vai kas taads. Guess what! Raidijumu vadiitajiem uz kreklinjiem sarkans punkts un apkaart rinjkjis. Shoreiz tiesa ne tik uzkriitoshi tupi. Rinjkjis ir melns. Bet nesaskatiit tur to pashu logo ir ljoti gruuti.
p.p.s. Bilde no Izzi kabeljtelevizijas. Vinjiem ir humora izjuuta ;-)

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {0}