vins ([info]vins) wrote 16. Augusts 2009, 15:46
tas bija jaizbrauc.
taka piektdien pusdienslaika ar Siksparni izlemam, ka 1000 judzes tomer parcelsim uz nakoso vasaru, kad vel bus siltas un isas naktis, nacas aizpildit so nogali ar citam lietam.
Visu nedelu sevi noskanoju uz talu brauksanu nedelas nogale un tas jau ta vienkarsi nenoplok, tas ir jaizbrauc. Ta nu mes pavisam atri vienojamies, ka laidisim uz Aluksni. Nezinaju, kas tur gaidams, bet vajadzeja vienkarsi to visu izbraukt. sagaidiju kartejos viesus, kuri palika mana dzivokli, kamer manis pasa tur nav (starp citu, ari pielika pateicibas lapinu pie sienas) un sestienas rita devos uz Aluksni. Marsruts: Liepaja, Annenieki, Dobele, Jelgava, Riga, Aluksne.laidam trijata, es, Siksparnis, un vel viens dzekins ar GSXR. patikami. Nonakot gala izradijas ka tas ir panku festins "Sutas Balss". nu skaidija tur apkart mazi, apdzerusies panki (bija ari iznemumi t.i. veci apdzerusies panki Peksi ieskaitot). Bet svarigakais, ka uzstajas grupa Rusa! vispar viss tas notika brauksanas pec, bet paklausities Rusu bija papildus bonuss. No rita gan negribejas list ara no telts. Nejau del vakara aliem, bet gan lietus. ejot gulet debesis bija skaidras. un vel nosmejamies, ka tik no rita nav vienmereigi pelekas un ar lietu uz 3 dienam.
Debesis bija vienmerigi pelekas un ari pilinaja, tacu lietus bija tikai pasakuma vieta. izbraucot uz sosejas debesis bija skaidras un braucot atpakal pa to pasu marsrutu visu laiku spideja saule un puta diezgan specigs vejs.
tagad ir patikams nogurums un nobraukti nepilni 900 km. Kind of Rock'n'Roll!

un tagad es klausos Rusu un varu sviesta pupinas, kuras tika iepirktas kadu laiku atpakal
Tags:
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..