Medus burka - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
vinnijspuuks

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Kāpēc Jelgava ir studentu galvaspilsēta 10. Apr 2011|15:11

vinnijspuuks
Īss atskats uz pagājušo dienu. Korporācijas ietvaros man bija nepieciešams piedalīties teātra festivālā. Tā nu neko. Teātris man patīk, piedalīties kaut kur man arī patīk, būt man arī patīk. Tā nu pa pāris mēģinājumiem vyss tika uzgleznots tā, ka izrādē tiešām labi nospēlēja. Visi, mēs. Pirms tam, protams, tika veikta Jelgavas apskate, ņemot vērā, ka Jelgavā esmu bijis tikai kādas 4 reizes. Tīrs, sakopts, smuks. Nav ko vēl piebilst. Šī rīta Rīgu, kas bija piemēslota ar emsīdonaldo papīra turzām un ārzemniekiem nevar, diemžēl, salīdzināt. Lai nu kā, pēc izrādes izteicu saviem kolēģiem vēlmi doties uz Tonusu, dzert tēju un filozofēt ar Jelgavas intelektuāļiem par nemitīgi pieaugušo kaķu populāciju Rīgas ielās, bet šī ideja, diemžēl/par laimi neguva atsaucību. Tā nu vyss zosu gājiens devās uz Čilli picu, iestripināties. Nezinu kā pārējiem, bet es nevaru ciest Čilli picu, jo tas, kas tur tiek saukts par picu nav nopietni. Nu nav. Tā nu atsevišķa daļa devāmies uz Rimi, meklēt barību tur, kaut kur.
   Nopirkām dzērveņu uzlējumu.
Ā, un paēdām tur kafejnīcā augšā, vairāk tur neēdīšu vakarā, sildītā pārtika laikam tomēr nav mans dabas sauciens. Lai nu kā, devāmies atpakaļ uz Jelgavas pili, uz balli. Tur, protams, neviena mūsējā nebija. Sākumā tā žēlīgi nopētījām dancefloor, bet tad paņēmām 4 aliņus. Un, iespējams, paņēmām vēl drusku. Un tad aiz bēdām, ka nevinnējām, paņēmām visu alu, kas tur bija. Tā, lai nevienam citam netiek. Un tā nu piecatā iztukšojām. Tad jau prāts mazliet atkāpās uz to vietu, kur viņš katru nedēļas nogali aiziet, atpūsties un mūsu kontigents tika papildināts kādas reizes 4. Un dejas varēja sākties. Kuras turpinājās vēl Balerejā un Kreklos. Tad ar pirmo vilcienu, trešo vagonu un pēcāk pirmo tramvaju uz mājām. Gulēt.

Bet kāpēc, tad tā Jelgava ir studentu galvaspilsēta? Tāpēc, ka katra otrā dzīvokļu māja ir studentu kopmītnes un viņi nevienam acīs nebāž, ka tā vieta ir pati krutākā lokācija uz pasaules atšķirībā no valmieriešiem (sāk jau piegriezties vidzemnieki)
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: