vinja

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
22:47: greizsirdiiba
Man nepatiik buut greizsirdiigai, es to nekad necenshos izraadiit, ja apkaart ir cilveeki tad veeljomazaak.. Bet greizsirdiiba man grauzh katru briidi, un, ja apkaart neviena nav... shodien pret fliizeem izshkjiida telefons, bet kaads gan telefonam ar to sakars? nekaads, tikai fizikaals pievilkshanas speeks, gravitates likums, 2m radiusaa telefona detaljas.. kapeec?
Tikai tapeec, ka uznaaca greizsirdiibas vilnis, tikai tapeec.. Nedz, tam bija pamatojums nekas. Un taa notiek, ik reiz kad esmu maajas, ik reiz, kad pieseezhos pie shii PC, ik reiz kad apstos internetaa, automaatiski manas acis pamana vinja aktivitaates, automaatiski es saredzu kaadu sievieshu dzimtas paarstavai, kas vinjam pieveersh uzmaniibu, viss notiek tik automaatiski/mehaaniski. Un es saaku aardiities, ir jau daudz kas sashkjaidiits, esmu mezhone...
Bet nav greizsirdiiba tikai uz sievieshu kaartas paarstaaveem, nee.. pat uz nenoskaidrotiem, anoniimiem cilveekiem, kaa arii uz viirieshiem uz tiem gan mazaak. Bet manaas domaas saak paraadiities maniakaalas tieksmes, pazuud pat nicinaajums pret cilveekiem, kas mani tracina, es tos aizmirstu, spilgti izceljas tikai tie. Kapeec reiz visi cilveeki nevar pazust? Kapeec juus muus neliekat mieraa? Kapeec jums vajag tracinaat? Kapeec jums nepiecishams runaaties? Nu atsienieties! Lieciet muus mieraa!!

Garastāvoklis:: leenaam kljuustu vaajpraatiiga
Mūzika: Disks jau izgriezies

Comments

From:(Anonymous)
Date:28. Marts 2004 - 23:15
(Link)
tomer uzspeeju ;)* bus lab, jabuut..
Powered by Sviesta Ciba