vilksskabais - Post a comment

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

December 30th, 2022


[info]vilksskabais09:25 am - Atrie!
Kādus 8 gadus atpakaļ,gadijās,ka jūlija svelmē atnācu no Kazu slaukšanas kūtī,un paliku guļot.Griezās mazliet galva,nelab dūša ,nespēks.Norakstot to visu uz svelmi nolikos slīpi atlaizties.Pēc kāda laika atvēru acis no sajutas ka esmu iekurinājis krāsni,ir tik nereali karsti,slikta dūša ,bet vemt man nebija ko.Svempos augsā lai slapes remdētu,kamēr gar sienām turoties aizsteberēju lidz virtuvei ,stāvot pie spaina apjedzu ,ka nav lāga kaut,kas .Sadabuju virtuves skapītī termometru un atslējies pret sienu mēriju temperatūru.Kā aizvien esmu kaislīgs smēķētājs ,kurš pat miris pīpēs.Sameklēju cigaretes,aizpīpēju.Sēdēju kā tāda veca beka ,njā jau uz virtuves krēsla.
Termometrs rādija 41,6,nodomāju,ka esmu mazliet jucis.Samekleju pa atvilknēm vēl divus termometrus,sēdēju ar diviem padusēs.Viens bija dzivsudraba,otrs jaunais elektroniskais.Abos pēc kāda laika ,kas lik;as mūžiba rādija tā pat: 41,6 un jaunajā 41,9..
Nēmu meklēju kur ir pulkstenis,tur rādija 23;20 ,sapratu,ka žopa nekas apkart nekustās,dzivoju 3 kilometrus no ciemata,mežā.Pavidēj doma,ka jazvana ātrajiem.
Zvaniju,atbildēja laipni,un visādi izticināja ,kas ,kā izskaidroju visu,kas kā sācies.Vienigais pie nonāca musu saruna,ka jameklē pašam sava mašīna.Sapratu,ka spēka vairāk nav ,atvadijos no 113 un jau aiztentereju uz gultu.Nemaņā atsledzos..suns laizija seju ,tas mani ielaida miegā/.
Atveru acis un pačamdoties pēc telefona aptveru,ka ir 4 no rita.Iesvempos apģerba un spaini rokas,pāri vardam nevaru tenteriem devos slaukt kazas,jo kazām dziļi vienalga vai tu vesels vai slims,piens riešas regulāri.
Tā nu kaut ,kā tenteriem nonacis kuti saņemu lielo blēšanu,apsēdos pie pirm;as aizgaldā plauktā.Dora pati uzleca un lāvās izlaukties.Ik pa laikam atstutejos pret lopiņu,kas izmisigi ar purnu mani meginaja nobučot.
Izlaucu visas ,bet pienu spaiņos nespeju aiznest,uzliku vakus un jau rāpus devos uz maju ,kuts no majam,200metri.
iekritu migā,suns pie ķedes reja ,ka traks.
Izsledzos lidz atveru acis pusdienas laikā,meriju temperaturu ,41,8 pēc sajutas tā bija visu laiku,bet merot visu laiku bija tieši tas limenis Coma.

Kad atjedzos uz 16:00 ,zvaniju ātrajiem,tie man ieteica iedzet aspirinu,citramonu,,,

Kamēr pats neaizbraucu ar draugu palidzibu,nekas nenotika..tad tagad gripas iespaida tur neko nevar gaidit

Read Comments

Reply


From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs IP addresses of anonymous posters.

> Go to Top
Sviesta Ciba