vilibaldis domā - rīts
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Subject:rīts
Time:09:23
Līksmošanas un figviņzinko darīšanas virpulī tā arī teipotāju nedabūju. Par sodu naktī pamodos ar kliedzienu... tā laikam jutās senais romietis, kad viņam bez anestēzijas kaulu zāģīti piedāvāja.

Mājrūķu ziņas - šonakt pats no sevis ieslēdzās radio. Kaķis nevainīgs, jo tobrīd gulēja groziņā.
comments: ir doma Previous Entry Tell A Friend Add to Memories Next Entry


[info]nova
Link:(Link)
Time:09:44
galvenais - ko raidīja? nelika būvēt Noasa šķirstu?:)
(Reply to this) (Thread)


[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:10:09
kaut ko par starptautisko situāciju :)
(Reply to this) (Parent)


[info]le_minga
Link:(Link)
Time:10:42
rekur dāma, kā arī šis vīrelis raksta, ka šobrīd laiks tāds esot, kad visādas tehnikas ierīces ar pašdarbību nodarbojas :D

https://www.facebook.com/groups/766736706742341/permalink/1221249464624394/

https://www.facebook.com/EdijsSpare/posts/1366197430067796?pnref=story

(Reply to this) (Thread)


[info]vilibaldis
Link:(Link)
Time:10:49
pirmo saiti never :)
(Reply to this) (Parent) (Thread)


[info]le_minga
Link:(Link)
Time:12:16
iekopēsu :

Ja telefons sāk darboties pats savā nodabā,dators neklausa,domā vienu,runā/raksti citu,galvā pilnīgs apjukums...VIŅŠ ir klāt ! Kas ir VIŅŠ?! Merkura retrogrāds :-)
Ir jau daži laimīgie,kuriem nav tik dziļi intīmas attiecības ar elektroniku kā man,bet ..Merkuriņš pajokosies ar visiem. Dzīvē jautrības nekad nav par daudz,īpaši drudžainajā svētku iepirkšanās laikā.
Bet ,ja tā nopietni, Lielais Visums dala dāvanas,tiesa,par viņa humora izjūtu varētu pastrīdēties, Merkura retrogrāds Mežāža zīmē,Mežāžu valdīšanas laikā,tā tiešām ir īpaša dāvana. Visums mums dāvina pašiem sevi !Piesardzīgais Merkurs Mežāžu zīmē,liks piebremzēt skrējienu,apdomāt pirkumus,izvērtēt prioritātes. Labs laiks,lai pabeigtu iesāktos darbus ( cik zinu,dažiem maģistra darbi sveicienus sūta :-) ),sakārtotu grāmatvedības,darba drošības jautājumus,apmeklēt valsts iestādes ( neatlikt uz- pēc tam, tad var sanākt pašam uzņemt šo iestāžu darbiniekus). Jāuzmanās no pārtēriņiem ļoti gribēsies būt foršam,jaukam,tam,kurš uzdāvinās visskaistāko dāvanu,bet...ātrie kredīti nav tas labākais risinājums un mammas,dzīvesbiedra maks arī nē! Ir tāds teiciens,ka labākās lietas nav par naudu nopērkamas. Šī varētu būt Ziemassvētku devīze!
Merkura retrogrāds ir labs laiks mīklu minēšanai,tas attiecas uz visām sfērām-uzdod pareizo jautājumu,atnāks atbilde.
Labs laiks,lai realizētu sev dotos solījumus,pieklauvēs senās vēlmes ( khm,ex telefona numurs,e pastu adreses,fb kontus liekam mierā :-) ),tiesa,ex-si paši var uzrasties kā sniegpulksteņi pavasarī,bet !!! Viņiem būs ,kas padomā !
Bērni prasīs savu uzmanības tiesu ,un nav svarīgi cik viņiem gadu,to nesaņēmuši labprātīgi,var ĻOTI radoši izpausties. Jāatceras,ka Mežāžu laiks,tas ir dzimtas,cilts,klana laiks. Nekautrējieties piezvanīt tantei Amālijai un onkulim Jurim,lai vai kā,tie ir Jūsējie. Un Jūsējie,tā ir Jūsu lielākā bagātība!!!
Der atcerēties-dzīve ir tik gaiša,tik krāsaina,kādu mēs paši to vēlamies redzēt. Planētas veido aspektus,dod noskaņas,bet attieksmi pret norisēm ,mēs veidojam katrs savu !
Mīļo līdzcilvēk,Tu,kas lasi !
Priecīgus svētkus ,Tev,Tev..Tev,Jums,Mums,Visiem
(Reply to this) (Parent)

vilibaldis domā - rīts
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.