vilibaldis domā - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:19:02
riekšavu ķiršu lapu aplej ar aukstu ūdeni, novāra (es - kamēr lapas izskatās pavārījušās), uzlej uz ogām,lauj atdzist, liek uz nakti ledusskapī, pagrabā vai vēsumā (bet ir ok arī ja vnk atstāj uz galda). sīrupam ņem 2 glāzes šķidruma bez lapām + 7 glāzes cukura, uzvāra sīrupu un tajā liek ogas (labāk negatavas un bez sēkliņām, bet man parasti slinkums ķidāt), vāra kamēr kļūst zaļganas vai caurspīdīgas. (< 15 min, ir bijis gatavs arī pēc 5-7 min, laikam no šķirnes un gatavības atkarīgs) 2-3 min pirms gatavas, ieliek svaigas ķiršu lapas un ar tām lej burkās

ērkšķogas sākumā ņem 5 glāzes. no zaļajām/dzeltenajām ievārījums ir caurspīdīgs, gandrīz zaļgans (citreiz zeltains) no sarkanajām sārts

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

vilibaldis domā - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.