vilibaldis domā - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:16:23
ja neviens nepiesakās, vāri pati karaliskajā ērkšķogu ievārījumā. tur ir diezgan vienkārši - vakarā tīras ogas aplej ar ūdeni, kurā novārītas ķiršu lapas, no rīta nomēra noteiktu daudzumu šķidruma, uzvāra ar cukuru sīrupā, kam piemet dažas tīras ķiršu lapas, ieber ogas un vāra kamēr caurspīdīgas (<15 min). lej tīrās burkās, aizvāko un ziemā ēd laizīdamies, jo garšo drusku pēc ķiršiem. mūsmājās šis ir mīļākais ievārījums. dažreiz sanāk šķidrs, tad ēd ar saldējumu/saldajiem vai pankūkām kā sīrupu

proporcijas no galvas neatceros, ja vajag, piebiksti, paskatīšos recepšu grāmatā

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

vilibaldis domā - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.