vilibaldis domā - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:22:10
Tas patiesībā ir pīrāgs no senas 18. gs. pavārgrāmatas. Daži Cibiņi bija ciemos uz pirmo mēğinājumu, tad nu fano.
Vienkāršākā interpretācijā vajag kārtaino mīklu, to ieklāj formā ar aprēķinu, ka sanāks vēl arī pārsegt virsu. Manā aprīļa sākuma FB var redzēt kā tas izskatījās.
Un tad iekšā liek pildījumu, man šoreiz bija smalki sakapāta vista ar puravu un ķiploku, pa virsu siers un tad bieza kārta ar viegli apsutinātu un sablenderētu ķirbi. Smalkums ir garšvielās - korintes, muskatzieds, drusku maltu kadiķogu, ķiploks, pētersīlis, nu un attiecīgi sāls pipari, es piemetu arī drusku čillī.
Loca ciet, cep cepeškrāsnī 180C 50 min.
Korintes komplektā ar muskatu dod ļoti specifisku garšu, kas, kā te izteicās aborigens, negaršo ne pēc kā pazīstama. Līdz ar to arī ķirbis vairs negaršo pēc sevis.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

vilibaldis domā - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.