vilibaldis domā - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.

Time:18:05
Slovēņi nacionālo kukurūzas putru polentu taisa šādi:
125 g
kukurūzas putraimi
Tējkarote olīveļļas
Pustējkarote sāls
Katliņā ielej divus litrus ūdens, sāli un uzvāra. Pievieno eļļu un maisot pakāpeniski pieber kukurūzas miltus. Nepārtraukti samaisiet, lai neveidotos kunkuļi. Samaziniet temperatūru un vāriet 40 minūtes. Gatavošanas laikā to vairākas reizes apmaisiet.

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

vilibaldis domā - Komentāri
View:Jaunākais.
View:Arhivētais.
View:Draugi.
View:Par sevi.