Zero tolerance - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Vikings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| :: Bildes :: Iepukstēt :: adm :: Komentāri :: Dienas padoms :: ]

par ideāliem 2. Jan 2014|13:01

vikings
un par iedomāto ideālo sievieti,ar kuru pavadīt savus gadus 5-7.
es iedomāju, ka tā būtu sieviete, kurai: ir ko vilkt mugurā, kura pēkšņam piedzīvojumam ir gatava max 10 min laikā un ar minimālu bagāžu, prot lietot makšķeri un ieročus, spēj būt iekārdinoša arī bez kosmētikas lietošanas, prot lietot kosmētiku ar mēru, ēd visu, kas tiek uzlikts un tiek patstāvīgi galā ar uzņemtajām kalorijām, attiecīgi neprot jautājumu "vai es esmu resna?", pieprot riteņbraukšanu, laivošanu, prot lietot PC pastāvīgi un droši konfigurē mājas vajadzībām wi-fi rūteri, ir ne vairāk, kā 10 apavu pāri un tie gan labi izskatās, gan neberž. Prot noteiktās mēneša dienās savus hormonus valdīt pietiekami, lai zinātu ka pašai jāiet mežā vai arī jāsūta briedis uz copi vai uz tuvējo karaļvalsti, pratīs atnākt mājās laicīgi vai arī laicīgi pabrīdinās par kavēšanos.

es vēl šo turpināšu
Turpinu,
Klausās ne tikai popscu, bet zin Creedens, Nina Simone, Janis Joplin un ne tikai, gana labi dzied un priecājas par dziesmām krievu valodā, nepaliek slikta dūša uz jahtas.
ir vismaz 7 gadus jaunāka par mani, ar gana melnu humoru un sapratni par melnu humoru un ironiju. Ir lasījusi daudz un labu (P.Coelju neskaitās labs), Tolkīna darbi nav sveši un Sargasi kosmosā nav murgs iedomāts, bet grāmatas nosaukums.


Turpināšu vēl
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.