Zero tolerance - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Vikings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| :: Bildes :: Iepukstēt :: adm :: Komentāri :: Dienas padoms :: ]

Gastro - šmastro ekzekūcija 21. Jan 2013|17:13

vikings
Ja nu nevienam neinteresē, tad no dažādiem atlikumiem (kad nekas nav vairs ēdams mājās, tad paņemam laša steiku no leckapja © Mārtiņš)
vienvārdsakot -
kaut kāds saldēts drāzenīšu mikslis 1 paka
divi lieli karfeļi.
nedaudz liellopa gaļas strēmelītes (kopējais daudzums = manas dūres lieluma)
nedaudz kajenas piparu (provided by Zimbabve)
Kokosriekstu piens (Nu tā bundža ar konservēto pienu)
4 ķiploku daivas
puse sarkanās paprikas
sauja kaltēta bazilika un viens zariņš svaiga bazilika
eļļa
ūdens

Vāram buljonu no liellopa gaļas, tad, kad gaļa nāk mīkstāka un ir noputota, pieberam baziliku, griežam klāt karpeļus un vāram tik uz priekšu
Tad, kad karpeļi gatavojas būt gatavi, tad to saldēto drāzeņu maisa sastāvu saberam katlā, ejam pīpot.
Pēc tam nākam atpakaļ, saberam sagrieztu papriku ar sagrieztiem ķiplokiem iekš pannas un apcepam.

zupe ir gatava nākamajam procesam
Zupu salejam blenderī, saberam ķiplokus un papriku
Blenderējam.
Nedaudz atdzesējam, pielejam kokospienu un pieberam kajenas piparus
Blenderējam pa jaunu.

Pagaida vēl mirkli, salej zupas traukos un uzmet kādu bazilika lapiņu smukumam un liek tik ribās.


Ja grib kaut ko, kas izskatās vairāk pēc raibiem vēmekļiem un ne tik ļoti pēc bērnu kakām, tad vai nu papriku apcep vēl un piemet jau zupai pirms ēšanas, vai arī pieliek kādu pārtikas krāsvielu.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.