Zero tolerance - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Vikings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| :: Bildes :: Iepukstēt :: adm :: Komentāri :: Dienas padoms :: ]

Ta par tām kotletēm 28. Feb 2012|20:38

vikings
Vajadzīgs:
300 grami liellopa šķiņķis
200 grami cūkas šķiņķīts
100 grami kūpināta speķa
2 vistas olas
1 vidējs sīpols
berdžes pipari, maltas ķimenes, sāls un pipari melnie pēc izvēles.
3 daiviņas ķiploku
2 sakaltušas maizes šķēles, viena baltmaizi, otra rupjmaizi. Var ņemt arī rīvmaizi, bet par to neko negarantēju.
divas pudeles alus

Atveram alu, ielejam iekš glāzes, padzeramies.
Izvelkam gaļas maļamo mašīnu, pieliekam klāt urbi, un žvīkt, samaļam gaļas, speķi, sīpolus un ķiplokus vienmērīgā masā.

Tagadiņ piejaucam tai masai klāt olas, mīcam dikten lai viss maisās viendabīgā masā. Aplejam ar karstu ūdeni maizes šķēles un ļaujam uzbriest. Maizei jābūt tādai, ka viegli izjūk un veido putru.

Iedzeram vēl aļāku, turpinam sajūsmināties par to, ka gudrs cilēks ņem divus alus.

Uz pannas eļļā apcep piparus asos (jo vairāk pieliksi, jo nāvīgāk tas būs pret ēdāju, bet tas jau nieki vien.) Pieberam šitam visam nedaudz maltās ķimenes, pacepinam, kamēr nesmird trakoti un nav zilu dūmu, nokasam šito visu trako maisījumu nost šķīvītī un atdzesējam.

tad, kad maizīt ir ievilkusies, un tas elles maisījums ir atdzisis, tad sajaucam abus kopā un iemaisam atkal tai gaļas massā.

Nu un tad visu šito atzīmējam padzeroties aļāku.

Tagadiņ kā jau pierasts kotletes cepot sataisam vienādas piciņas un nedaudz ietaukotā pannā sākam cept. Tad, sākam visu šito rakstīt, pa vidam nolamājamies, ka esam piededzinājuši piedevas, t.i. karfeļus, tad izberžam katlu, dadzeram aļāku un sākam mieloties.

Ja kaut kāda fīča nav skaidra - prasa droši.
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.