Zero tolerance - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
Vikings

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| :: Bildes :: Iepukstēt :: adm :: Komentāri :: Dienas padoms :: ]

Uhuhuhu 20. Aug 2010|12:21

vikings
Pamodos Saulkrastos un aizbridu uz jūrju iemērkties. Ejot uz jūrju un plunkšķinoties pa ūdeni domāju par divām lietām, kuras mani diezgan dikti nomāca. Pirmā bija doma par vēlēšanām un to ietekmi uz manu nākotni (iespējamo) iekš LV. Nevarēju īsti izlemt, kā rīkoties un pa kam balsot, līdz uzgāju Skukas cibiņā Dienasgrāmatas iekulto sarakstu. Nu nez, Sarmīte ir lāga sieva, Štokijs un Kampars vēl ciešami, tomēr ticība tam, ka šie cilvēki spēs nodalīt savas ambīcijas no valsts lietām, bija maza. Un Sarmīte takš teica reiz, ka nekādu politiku nebīdīs! Johaidī!
Tad otra versija bija Kristovskis, tomēr jamais diez vai iegūs pietiekami lielu atbalstu no cilvēkiem, lai spētu izturēt vēlēšanas. A žaļ!

Nu tad nu nonācu pie secinājuma, ka vēlēšanu dienā braukšu kaut kur makšķerēt un ieiešu kādā balsošanas punktā, izvilkšu vienu lapiņu un nobalsošu par to cilvēku, kuru vismaz vienu reizi būšu redzējis un runājis dzīvajā, lai vēlreiz satiekot zinātu, ka sliktas rīcības gadījumā varēšu iemaukt pa dullo.

Un otra doma bija izrietoša no pirmās, ja ievēlēs cilvēkus, kuri ir solījuši, bet tomēr savus solījumus nepilda, tad veidošu pats savu partiju un aicināšu gāzt pastāvošo iekārtu un ieviest konstitucionālu monarhiju.

Saulkrastos mušas tagad nekož un odi ar ne, saulīte spīd un man vēl bildes jāsakārto un jānopļauj kaimiņienei zāle, lai līdz Rūda atbraukšanai varu būt lepns ar sevi.
Lūk!
Link Read Comments

Reply:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.