24 November 2008 @ 02:37 pm
matainā lopa ziemeļu piezīmes  
Atsaucoties uz Zintish ieteikumu, rakstu savu pirmo Wow related postu. :)

Tātad esmu tauren druīds Matainslops (armory), spēlēju Ravenholdt EU serverī. Patreiz esmu nospecojies kā balance, taču instancēs eju kā healeris un vācu healing itemus. Esmu spēlējis arī kā feral, taču tankot lācī ne īpaši patika, tāpēc aizgāju uz healošanu.
Ja runā par pašu serveri, tad tas ir RP-PVP serveris. No RP te ir maz, taču PvP gan ir pietiekami, lai gan tikpat bieži gadās arī tas, ka palīdz, tā sakot viss ir līdzsvarā. Pats gan īsti labs PVP spēlētajs neesmu un nogāzt kādu, kamēr tas cīnās ar citu mobu man neliekas interesanti.
Ja runā par PvE, tad serveris ir diezgan dīvains- jau labu laiku pirms Lich kinga atrast grupu pat man kā healerim bija problēma. Tagad gan ir citādi, pilns ar wisperiem, vai negribu tankot/healot kādu instanci, taču atkal ir problēma- mantiņas no instancēm resto druīdam krīt tādas nekādas, a par citām vēl jācīnas ar drēbiniekiem un pašam arī gribas, lai lielāks armors, ja kāds mobs uzkasās. Par idoliem vispār nerunāsiem- pilnīgi nekā nav līdz sāc reidot.
Varētu jau iet healot prieka pēc, taču tad jāatrod normāla grupa, kura zin kas jādara, kas atkal ir problēma.
Nujā un pats pēdējais jāatrod ģilde, kas nav pārāk hardcore (4x nedēļā reidot diez vai sanāks un tik vēlu neviens parasti nereido) un kur nav pilns ar sīkajiem, kas māk tik spamot Chack Noriss jokus un ar kuriem ir kopīgs kas vairāk par viena tabarda valkāšanu.
Tā nu pamazām levelojos, skraidot apkārt un izvairoties no gankeriem :)
Tags:
 
 
( Post a new comment )
Raivo[info]r21vo on November 24th, 2008 - 11:58 pm
Ar cloth staigāt nav vērts, ja nu vienīgi neesi tīrais resto un uz tevi neleks mobi :) Druīda priekšrocība imo ir izdzīvot moonkinā, ja salec mobi un neesi vienīgais hīleris.
(Reply) (Thread) (Link)
viestards[info]viestards on November 25th, 2008 - 11:26 am
uz cloth ir lielāks spell damage, attiecīgi uz instancēm pārģērbjos. Tāds jau tas druīda trūkums ir, ka vajag n-tos setus.
Aber instancē tanks jāhīlo tāpat ir- barkskin un rootot. Un tāpat tad labak lekt lācī.
(Reply) (Parent) (Link)