[ krankenkabinet ] - [entries|archive|friends|userinfo]
krankenkabinet

[ website | in:side | out:side ]
[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[23. Dec 2005|13:26]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[muzik |::: diana krall - have yourself a merry little christmas :::]

::: ja runājam par mūziku Ziemassvētkiem [klasiskā mūzika ārpus visa, protams!], gribētu ieteikt tiem, kas tiešām meklē ļoti labu ierakstu, noklausīties kanādiešu džeza dziedātājas Diana Krall 1999. gadā izdoto īso jeb ep albumu "have yourself a merry little christmas" - nosvērts, viegli svingojošs, un samtainais zemais skaistais vokāls - burvīgs ieskaņojums. šo plati gan grūti būs dabūt [mājas lapā var nemeklēt], jo, pirmkārt, ep formāts, otrkārt - tā tika izdota tikai Kanādas klausītājam [kopā ar īpašu kalendāru], kā arī īpašā izdevumā Japānai. bet ir iespējams internetā atrast, man palaimējās pirms gada to iegādāties.

Linkwoah!

Comments:
[User Picture]
From:[info]aminoskaabe
Date:23. Decembris 2005 - 14:04
(Link)
šogad galīgi neprasās Z-svētku mūziku. Nē, vispār nekad īpaši nav simpatizējusi un vienmēr ir uzdzinusi viltotās skumjas. Nezinu, nav noskaņojuma. Patīk man Ziemassvētki, kā tādi. Davināt patīk daudz labāk, kā saņemt. Patīk noskaņa, bet nepatīk mūzika, lielveikali un dumjie cilvēki ar savi histēriju.
[User Picture]
From:[info]vienna
Date:23. Decembris 2005 - 14:10
(Link)
Ziemassvētkiem parasti izvēlos klasisko mūziku, tur daudz spēcīgu darbu. bet vispār jau esmu ļoti izvēlīgs un kritisks attiecībā uz Ziemassvētku mūziku. Šī plate, ko minēju, ir patiesi īpašs izņēmums. Otrs īpašais ieskaņojums ir Ginta Solas "Ziema" [1999]. meistarīgs darbs, ar dziļu noskaņu.

bet laikam Baha Ziemassvētku oratorijai nekas nestāv līdzās...

p.s. lielveikalos decembrī neeju, ja jāpērkpārtika, tad to līdz ar veikala atvēršanu, kad nav masas. un dāvanas taisu pašrocīgi. neciešu to ārpprātu, kas šajā laikā notiek ielās un bodēs. kluss apvedceļš no mājām turp,kur man jānokļūst.
[User Picture]
From:[info]aminoskaabe
Date:23. Decembris 2005 - 14:22
(Link)
Pie vārdiem "klasiskā mūzika" pamatīgi saspicēju ausis... :) Kādu laiku atpakaļ uznāca nepārvarama vēlme tieši to arī klausīties un vakar beidzot uzsāku meklēšanu. Vakar tiku līdz Bēthovenam. Šovakar jau laikam būs Bahs un un un tā, kā Tu saki, lieliskā plate. Nu vismaz mēģināšu! Jā, es pašlaik špikoju un meklēju vieglāko ceļu ar citu jau pārbaudītām vērtībām.
[User Picture]
From:[info]vienna
Date:23. Decembris 2005 - 14:34
(Link)
tā nudien nav špikošana ;)
[User Picture]
From:[info]aminoskaabe
Date:23. Decembris 2005 - 14:41
(Link)
nez, nez - nu vieglākā ceļa meklēšana gan tā ir.
[User Picture]
From:[info]aminoskaabe
Date:23. Decembris 2005 - 19:13
(Link)
jautājums, jautājums, jautājums:
A kā ir šitamais "Baha Ziemassvētku oratorija" iekš ingliš?