Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Sviests - Komentāri


[info]vienalga
20. Jun 2005 19:36 viss ir brīnišķīgi! :)

6diena un 7diena bija lieliskas! Es izvēdināju un atbrīvoju savu sakairināto prātu no domām-parazītiem dabā, aktīvā atpūtā un ļoti jauku cilvēku kompānijā :))) Zinu, ka tas man tieši tad bija vajadzīgs (cik labi, ka tā)!
Šodien gan kaut kāda skrienamā diena - pārsvarā atrodos ārpus mājas. Tagad gan vakarā atpūtīšos, jo nostaigājos ~ 7-8 km + stundu nodejojos, bet jutu, ka nepietiek (varētu vēl stundu dejot)!
No rīta apēdu puskilo zemeņu - mmmmm :))) Tā gribās augļus!
Vēl pēcpusdienā sēžu vērmanītī, un garām iet jauns vīrietis ar sievieti. Es viņiem nepievēršu uzmanību, bet tikai nejauši paskatījos uz to vīrieti. Kad viņš "noķēra" manu acu skatienu, tad draudīgi teica: "Nevēro mani". Pēc brītiņa pateica to vēlreiz. Es novērsos, bet pēc brītiņa, kad domāju, ka viņš vairs neskatīsies, paskatījos uz to pusi, kur viņi aizgāja, bet viņs joprojām dusmīgi skatījās un kaut ko teica tai sievietei. Es atkal novērsos, bet, kad paskatījos, tad jau atkal skatījās... Kaut kāds jukušais...
Bet tā visā visumā laba diena, jo norunāju atkal šonedēļ satikties ar to cilvēku, kas man tik ļooooti patīk :))))) Pamazām kļūstu atkarīga :)

Read Comments

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: