Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Sviests - Komentāri


[info]vienalga
26. Jul 2005 12:14 pārmaiņas

Vakar jutu tiešām stipras pārmaiņas. Reiki skolotāja teica, ka tagad būs straujš progress. Bet būs arī šķietami negatīvais - sagrūs ilūzijas, daudz ko ieraudzīšu ar realitātes acīm, vairs dzīve varbūt neliksies tāds rožu dārzs, bet tas ir vajadzīgs... lai daudz ko saprastu. Tobrīd es klusībā nodomāju, ka es tam esmu jau izgājusi cauri - ne vienu reizi vien man bija sagruvušas ilūzijas..
Atnācu mājās, jutos pacilāta. Māte ar brāli ievēroja izmaiņas (he-he).. Nokonstatēju, ka ēdiens tiešām tik daudz vairs nesaista, turklāt to vistu, kas manai mātei likās garšīgs, nespēju ieēst (garša likās tāda aizdomīga :))..
Bet vakarā jutos patiesi nogurusi, jo šo to vēl lasīju par reiki un no laimes raudāju, aptvērusi to faktu, ka man bija iniciācija, ka dzīvē sākušās pārmaiņas.. Vakarā jutos vēl vairāk nogurusi, kad mīļumam skaidroju visas šīs garīgās lietas, ar ko viņš pirms tam nebija saskāries. Bet viņš izrāda interesi, un tas ir labi.. Bet tas nogurdina - informācijas atkārtota izmalšana (es šaubos, vai varētu būt pacietīgs skolotājs).. Viņš arī bija noguris - teica, ka tik īsā laikā tik daudz jaunas informācijas.
Pēc tam sapratu, ko skolotāja teica par to ilūziju sagrūšanu.. Tas varbūt nenotiek tik acīmredzami (man), bet jūtu, ka kaut kas ir mainījies, bet caur to arī jāmainās.. jo jūtu, ka iestājies kaut kāds atslābums, pastiprinatāk jūtu atšķirību starp sevi un līdzcilvēkiem.. Es brālim pateicu, ka ja blakus ir cilvēki, un viens no viņiem progresē, tad pārējiem arī jāprogresē. Uzreiz atvainojos, ka tā saku, bet viņs teica, ka man taisnība.
Šodien jūtos arī nedaudz nekāda...

Read Comments

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: