LAI DZIIVE BUUTU SAREZHGJIITAAKA


Reply To:

oh @ 12:36

[info]ventstulpacija:

Vakar tramvajaa seedeeju blakus vienai kjilavai (veca tantinja)..
Zheel neko nebiju panjeemusi lasiit liidz, telefonam ar baterija beigusies un nenaaca taas parastaas transportaa esoshaas domas, kuras ir tikai braucot un izkaapjot aaraa meedz pazust kaa nebijushas, ja neskaita taas seriaalaas domas, kas turpinaas katreiz kad iekaapj lai brauktu..
Baigi negribiigi saaku lasiit virsrakstus kjilavas zhurnaalaa, man nepatiik taa riikoties, bet acis pashas tur skreeja..
Zhurnaals bija par veseliibu un dabu, vai kaut ko tamliidziigu..
Izlasiiju vienu virsrakstu, uzmetu acis rakstam, nekaa praatiiga nebija, noveersos, un taa ik pa laikam, liidz nonaacu pie vaardu miiklas, kur bija jaaieraksta truukstoshie burti, sekoju liidz un nebija veel pusee aizrakstiits, kad jau skaidri bija saprotams, kam jaasanaak beigaas - "prāts ir sapņu ienaidnieks"..
Kameer apsveeru sho atzinju kjilava ar bija visu sarakstiijusi, tikai vinjai sanaaca "priets ir sapņu ienaidnieks" - tas jau nekas, ka tik viens burts katraa ailiitee jaaraksta un cik man zinaams, tad ie nav 1 burts..
Shii izlabo burtu t uz k un ieliek ? pie vaarda, kur nu jau vektora vietaa vekkors sanaak..
Es pacietiigi tureejos, bet nenotureejos - "tur ir prāts ir sapņu ienaidnieks" - vinja paskataas.. "nu krustvaardu miiklaa, prāts ir sapņu ienaidnieks", peec paaris minuuteem viss tika izlabots..
Kjilava pilnaa mieraa turpina lasiit it kaa nekas nebuutu noticis, bet man naaks smiekli..
Labi, ka jaakaapj laukaa!!
 

Your Reply:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

LAI DZIIVE BUUTU SAREZHGJIITAAKA