ELLES RAXTI

Komentāri

Journal Info

Name
vedjma4ka

dream

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
šonakt redzēju tādu jauk sapni. Tas bija no tiem retajiem kuru reāli varēja just. No rīta pat pamostoties un atceroties sapņa epizodes sajutu uz ādas to visu.
Nezinu nokurienes man zemapziņā tādas vīzijas radās, bet sapnis bija par to ka es itkā esmu no seriāla "Bones" tās beibītes Kauliņa vietā un mans tas pārinieks ir tas pats Deivids Boreanazs. Viņš itkā bija miris, un es itkā skatījos to seriālu kurā pati biju iekšā. Es staigāju pa kkādu istabu, telpām, ar domu galvā ka viņš ir miris utt, tai pašā laikā no malas redzot to ka viņš kā spoks,dvēsele,gars,astrālais ķermenis [sauciet kā gribat] ir tur pat tajā telpā pa kuru pārvietojos.Viņš itkā vēro mani no malas,kā gatavoju dušu, kā pārvelku drēbes, es dzirdu kā viņš saka "Kādēļ tu mani nedzirdi". Deivids ar roku pieskaras manam plecam, tai laikā es itkā ķemmējot matus to sajūtu, kko sajūtu, pagriežos tur neviena nav, es skatos viņam virsū bet neredzu viņu. Tad kkas notiek notiek tad es itkā iznāku no dušas, un viņš ir bijis vannā. Es ar dvielīti apmetusies dodos pie skapja un pēkšņi izeju viņam cauri. Tad tā sajūta kā filmās rāda dziļa ieelpa tāds žžžz... es apgriežos un ar roku lēni izbraucu caur tukšo gaisu, bet sanāk ka izbraucu caur viņu. Es saku "Booth, if you could know how i miss you" Būts [Deivids] atbild "es zinu,es zinu, tāēļ esmu šeit" un noglāsta man vaigu. Pēkšņi es to sajūtu reāli. Es pieeju pie spoguļa, un ieraugu viņu,sāku histēriski raudāt,apskauju viņu, saku kādēļ tev vajadzēja mani pamest tik ātri, viņš apskauj mani. Realitātē sanāk ka esmu apskāvusi gaisu,bet spogulī redzu ka turu viņa ķermeni.Viņam ir slapji mati, un kājās tikai šortiņi, es no dušas tikai ar dvielīti. Asarām no mums abiem līstot mēs viens otru esam cieši apskāvuši,skūpstu viņa zodu, ar pirkstiem izbraucu caur viņa matiem..
To visu es jutu tik reāli, viņa ādu, viņa slapjos matus uz maniem pirkstiem, viņa kailā pleca siltumu pie mana kailā pleca, bārdas rugājus, zoda aprises. Pamostoties es vēljoprojām itkā to jutu,un atceroties to epizodi pilnīgi ar ādu to visu jutu.
Nu ļoti dīvaina sajūta.....
parasti šādi reāli jūtamie sapņi ir negatīvi, kad sit, skrāpē vai kko tādu bet šis bij tiešām tik tik pārmaiņas pēc patīkams :))
Jā... nu tāds nu man sanāca, patīkams rīts.. :))

Komentāros varat padalīties ar saviem sapņiem, vai es vienīgā sapņoju reāli fiziski izjūtamus sapņus vai arī jums arī tādi ir gadījušies. :)
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba