Damn, pašam gan tā nešķiet, bet pārējiem patīk žetonfilmiņš. Kronis visam bij, kad Rikija manu darbu nosauca par "brilliant" un mani par "ģēniju". Pat bail iedomāties kas būtu, ja es to filmiņu būtu tiešām nostrādājis līdz galam kamēr pats ar to būtu bijis apmierināts.

Mācīties vairs totāli nevelk. Tajā pat laikā neko citu ar nevelk darīt. Miegs - pakaļā, apetītes ar nav. Varētu padomāt pavasaris ar visām tā ekstrām galvā, a bet ņifiga.

Comments

Titri ne pa ķeksi mainās bez jēgas vai pludenuma; skaņa arī diezgan manāmi raustās; vēl vairāki sīki kompozīcijas un citi defekti - how can she call it brilliant? 6dien braucu uz Andrejsalas ekstrīmpasākumu, ja daudz maz normāli safilmēšu, will see smth "a bit" closer to "brilliant". ;)
varēji jau arī neuzskaitīt, pats saprotu, kā tur trūkst. gribas pašam ar pazīmulētes? tjipa laikam neko kopš munameģa publiski pieejamu neesi uztaisījis.
Publiski pieejams nekas nav, jo tas nevienu nesaistītu (pāris privātu pasākumu video). Un jā, uzminēji - protams, gribas pazīmēties. 8)
Ehh, meklē radošas galvas lai taisa scenārijus un tēlo un viss aizies. :>
Jap jap! Nevēlies būt aktieru listē? :D Filmas ar scenāriju uztaisīt ir daaaaaudz mīlīgāk. Live reportāžas nav tas - vajag ķert īsto brīdi (visu laiku bez apstājas filmēt bezmaz vai).
Kaut vai! :D Atsūti tik laicīgi manam aģentam scenāriju. :D

Jūlijs 2007

Svētdiena Pirmdiena Otrdiena Trešdiena Ceturtdiena Piektdiena Sestdiena
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Powered by Sviesta Ciba