vagina_dentata - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
vagina_dentata

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

18. Okt 2005|05:35

vagina_dentata
Šajā kursā idioti ar Džona Kenedija smaideļiem iemanījušies neko nedarot iegūt atzinību vēl labāk. Es tikai nesaprotu, vai pakļāvīgie cilvēki tiešām izkūst dēļ pāris jēlībām, kuras tiek pasaka kāds pirmā kursa iznirelis vai vienkārši zemapziņā izjūt žēlastību pret šo neattīstīto būtni? Kāpēc vīrieši vieglāk tiek pie labām atzīmēm vai labāka darba?
a)Sabiedrība vēl nav nobriedusi tik tālu, lai aptvertu sievietes absolūto pārākumu, priekšgalā joprojām liekot vīrieti. Tātad nākamajai fāzei vajadzētu būt fāzei, kurā sieviete ir dominējošais spēks. Papētot datus kāda ir bijusi cilvēku attieksme pret sievietēm laika gaitā, protams, varam secināt, ka drīz vien šim posmam ir jāpienāk.
b)Pastāv arī otra iespēja. Sabiedrība jau instinktos ir pieņēmusi to, ka sieviete ir pārāka par vīrieti, tomēr tās attīstībā ir radušies defekti, kas neļauj šai uztverei krasi izpausties mareriālajā pasaulē. Proti, sievietēm ir vieglāk iesūdzēt vīriešus par seksuālo uzmākšanos, jo sabiedrībā joprojām valda uzskats, ka sievietei sekss ir sāpīgāks temats nekā vīrietim, vai arī nēģerim ir viegli iesūdzēt tiesā balto par rasismu, jo pastāv uzskats, ka nēģeris vairāk kaunās no savas izcelšanās, nekā baltais. Līdzīgi ir ar to, ka vīrieši spēj dabūt sev labāku nodrošinājumu. Proti, vīriešus uzņem labākos darbos un atļauj tiek kāpt pa karjeras kāpnēm, jo valda uzskats, ka viņi to var paveikt sliktāk par sievieti, ka viņiem tas ir grūtāk, tāpēc sabiedrībai šiem vārguļiem jāpalīdz. Es gribētu ticēt, ka jau esam šajā stadijā, tāpēc nākamajai fāzei vajadzētu būt fāzei, kurā sabiedrība atmet līdzcietīgas jūtas pret vārgāko (vīrieti) un uztic tam mazāk svarīgos darbus kopējā labuma vārdā. Vīrietim būtu divas funkcijas. Viņš strādātu kā spermas donors un ar laiku kļūstu par sava veida vergu, kas izpilda zemākos darbus un ir līdz sirds dziļumiem pateicīgs, ja pret viņu labi izturas.
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: