|
Nov. 24th, 2016|12:51 pm |
Tāpēc, ka dārzeņi ir jāēd. man patiesībā garšo tikai kartupeļi. visos iespējamos veidos. Bet nav jau labi tik uz kartupeļa dzīvot. Vēl tomāti un gurķi, bet tajos nav nekā veselīga tāpat kā kartupeļos).
Es gan esmu iemācījusies tagad burkānus un bietes cept krāsnī kopā ar kartupeļiem (un rozmarīnu).
Bet ar ķirbjiem vispār ir tā, ka atkarīgs no šķirnes. Man te bija atvests viens neliels ķirbītis (pa vidu šausmīgi ciets, knapi sagriezu), bet laša zupā bija izcils- nokrāsoja visu koši dzeltenu, toties nekādas ķirbja garšas vispār nebija. Savukārt tagad man iedots viens mīksts ķirbis, bet nu tik izteikta tā ķirbja garša, ka nezin kur viņu iebāzt. Tur tikai miskaste līdzēs. |
|