ēdamlietas - garlaicīgi. |
Oct. 11th, 2015|05:29 pm |
Es esmu bezgala priecīga katru (reto) reizi, kad pagatavoju kaut ko pēc receptēm (jā, agrāk tas bija bieži, tagad tiiik reti). Un vēl esmu priecīga, ka beidzot, pamazām sāku saldēt gatavos ēdienu. Citādi jau pamazām sākām iestigt pusfabrikātos. Ā, un dienas prieks - es tak pērngad sūdzējos, ka nevaru nekur atrast eko kartupeļus, a šodien saņēmos vietējā tirdziņā tantukam uzjautāt "vai jūs nezinat tie dārzeņu audzētāji ļoti visu ķīmiķo?" un viņa man atbild, ka paši tak visu audzējot un nekas netiekot ķīmiķots vispār, jo "viss tak tāpat aug!" (es esmu radusi, ka tirgū parasti ir tikai tirgotāji, kuri pašu audzētāju pat īsti nezin). Tāpēc man tagad ir savs eko dārzeņu pārdevējs turklāt par lētāku cenu kā Rimi ne_eko. Juhū! Vēl briestu Hereford liellopam un lēnvāres katlam. Varbūt, kad beidzot sakārtošu savu iepirkšanās un pārtikas kvalitātes jautājumu, arī iekāriens gatavot atgriezīsies. |
|