vaarna

STRATĒĢIS

Sep. 12., 2007 | 01:07 pm
No:: vaarna

Kad mācījos pamatskolā (laikam 7.klasē), man, kā jau daudziem citiem mana vecuma zēniem, ļoti patika smaržoties ar tēva odekolonu. Tad man uz dzimeni uzdāvināja laikam jau DZINTARĀ ražoto STRATĒĢI. Nosaukums man patika (kaut gan īsti nesapratu, ko tas nozīmē). Asociācijas bija ar aģentu 007 - tā ka no patiesības jau nemaz tik tālu nebija.
Katru rītu, dodoties uz skolu, ar to bagātīgi apšpricējos.
Pienāca ieskaišu laiks. Rītā, kad devos uz matemātikas ieskaiti, sasmaržojos ar savu STRATĒĢI (neskatoties uz to, ka matemātiku ciest nevarēju). Iegāju klasē, apsēdos blakus klasesbiedram Kārlim, matemātikas ģēnijam (cerēju, ka viņš kko pateiks priekšā). Pārmijām dažus vārdus, cik labi esam sagatavojušies un tiri piri. Tad mierīgais Kārlis paostīja gaisu un iejautājās: "STRATĒĢIS?" Jā, es atbildēju, kā tu zini? "Es arī lietoju," viņš mierīgi noteica.
Un tajā brīdī, iespējams, pirmo reizi mūžā, es sajutos kā vīrietis. Uz brīdi izjutu pat tādu kā brālības, vienotības sajūtu ar mierīgo Kārli un, iespējams, pat ar visiem pasaules vīriešiem. Bet tas bija tikai uz īsu brīdi, jo nākamajā mirklī jau sākās matemātikas ieskaite.

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: