vaarna

nē, šito es nesaprotu

Dec. 13., 2012 | 01:31 pm
No:: vaarna

ja baigi snieg, un mašīnu ieputina, tad, uzrādot autovadītāja apliecību, varēs braukt bez maksas sabtransā. no vienas puses - ok, bet kā tad varēs pierādīt, ka auto tiešām ir neizkustināms no vietas un ieputināts līdz jumtam? speciāli pārbaudīs un pēc tam piestādīs rēķiniņu, ja būs bijis melots?
vēl es gribētu redzēt cilvēku, kas ikdienā brauc ar auto, un baigi gribētu pārsēsties sabtransā. es domāju, ka tāds drīzāk izsauks avārijas dienestu, vai nu, kā tur to sauc.
no astotās puses - iespējams, būs mazāk sastrēgumu, mazāk tiks piedraņķots gaiss, iespējams, cilvēki kļūs jautrāki, iepazīsies, un vrb pat rezultātā celsies demogrāfija.
nē, man nav nekas pret auto īpašniekiem, kaut arī pašam nav auto, kas ikdienā, šķiet, izmaksā dārgāk nekā sabtranss, bet par komfortu ir jāmaksā, to jau mēs zinām. Ja grib, lai tak brauc bez maksas autobusā, tāpat liela daļa pasažieru brauc pa zaķi.
vot, varētu tā, ka tu pasaki kontrolierim: "Man ir pilnīgi slapjas kājas," ko varētu pierādīt uz vietas, vai arī: "Es esmu nosalis," ko varētu pierādīt tikai, ja kontrolieris iekāpj kopā ar tevi, izmērīt temperatūru, un tad varētu arī bez maksas pabraukāties.

Kāpēc es to visu te rakstu?
Tāpēc, ka mani atkal izbesīja kārtējā gaušanās [vismaz manā izpratnē] no sērijas - cik mēs esam neaizsargāti, nabagi, un pret mums izturās netoleranti, ak un vai, visiem jābūt vienlīdzīgiem, jā, mēs nevaram atļauties ne mašīniņu, ne televīzōru, praktiski neko, izņemot divlitreni piektdienās [nu, tad vrb jābrauc uz Ziemeļkoreju? Tur visi ir baigi vienlīdzīgie]:

http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/446673-tiesibsargs_rd_diskrimine_nabadzigos_iedzivotajus

Nesaprotu, kāds velns dīdīja lasīt šito rakstu. Ai, labi, nav ko cepties

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: