vaarna

di6

Jun. 8., 2012 | 09:10 am
No:: vaarna

Vanšu tilts, manuprāt, jau labu laiku ir tikpat priviliģētā statusā kā Brīvības un Uzvaras pieminekļi.
Ē-ū, tūrisma firmas[?!], šis objekts obligāti jāiekļauj apskatāmo sarakstā! Jūs sapelnīsit baigo kāpostu!!! Labi, stūlbs joks, tūristiem no Korejas tas neinteresē ne vienā vietā, es viņus šorīt sastapu, un viņi nemaz negrib kkādas vietējās čerņas dzirdēt un redzēt. Viņiem interesē NOKĻŪT. Mēs parunājām par Veneras tranzītu, un viņi to bija redzējuši. Viņi jau kuro reizi braucot uz LV, un mans iestudētais joks par grupu TRANZĪTS izgāzās, jo arī to viņi zināja!
Man arī interesē NOKĻŪT, paskatīties un nofotogrāfēt. Un tad ielikt visādās vietnēs, lai citi redz un notic, ka ES TE BIJU. Un tas ir baigi forši [jo patiesībā es vsp nekur neesmu bijis]. Tas ir tāpat kā uzrakstīt uz Ostas sienas ES TEVI MĪLU, vai ČEMODĀNU MAFIJA.
Toties, ziniet, šorīt Strēlnieku iela izskatījās tik idilliski - papeļu pūkas, cilvēki ar suņiem [katram pa divi], zēns ar riteni, un bruģis saules pieliets un viegls.
Un piepeši pleijeris sāka čakarēt KENT Sātana valsi, un es pēkšņi sajutos kā šī videjō 4:21:

http://www.youtube.com/watch?v=DEMICfWLOig

Un tad es nodomāju - dzejnieki - tas ir stūlbi.
---
"Pirms gadiem divpadsmit es centos patverties pagātnē, pirms gadiem sešiem es sevi pārprogrammēju uz domāšanu par nākotni, pirms gadiem diviem es sāku nedomāt vispār, un skatīties iedomātas bildes aiz aizvērtām acīm, un to arī realizēt."
[Kails Flikers]

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: