vaarna

nav ko cepties

Maijs. 7., 2012 | 08:40 am
No:: vaarna

Agrāk negulēšana, roks un pārāk daudz alkohola [labi, ja gribi, lasi: SEX, DRUGS, ROCK'N'ROLL] bija diezgan ok. Tagad tas manī pamodina kaut ko ļoti nelāgu, kad process ir beidzies [sekss šai gadījumā neskaitās]. Un man nepatīk šī sajūta. Iespējams, es vnk uzņemu pārāk daudz, un pēc tam tas nāk laukā nelāgā veidā. Iespējams, tāpēc vakar pēc seniem laikiem aizgāju uz dievkalpojumu, un man patika, ka es beidzot visu to padarīšanu uztvēru kā vienu no foršiem ceļiem, ko var iet, un var neiet. Tāpat kā kļūt par musulmani vai sātanistu, vai bankas darbinieku; un man gribējās strīdēties un jautāt, kāpēc tā, vai arī - vai tad tā un tā ir sliktāk? Vnk uztveres veids, un ir pilnīgi pofig, kādā veidā tu kļūsti labāks. Ej uz baznīcu, zīlē ar Taro, dedzini matus - dari ko gribi, - ja tu būsi cūka, tevi agri vai vēlu nodos rukšķēšana [cūciņas, piedodiet un neuztveriet personiski].
Agrāk centos izraisīt konfliktus ar jehoviešiem, tagad man nav nekādu problēmu. Es neuzvelkos, kad man piedāvā bukletu. Protams, vienmēr būs indivīdi, kuriem pat pieklājīgi nebūs iespējams paskaidrot, ka pastāv tik ļoti daudz iespējamo variantu, ko izmantot. Tādiem vajadzētu uzdot jautājumu - kāpēc Makgaivers ir Makgaivers?
Iespējams, ir sācies jauns posms manā dzīvē, kad es vnk gribu uz laukiem ar savu mīļo cilvēku, parušināties kopā ar sliekām dobē, uzspēlēt ģitāru un parādīt AKKAi/LAA un Laipai smaidīgu fakuci [tiešām, bez naida, vakardien tā ziņa mani tiešām kaut kādā ziņā sagrāva, varbūt tādēļ, ka bija par daudz asiņu manā alkoholā], jo, ja šī ļaunā un imbecilā lietiņa aizies, tad par manu Simfoniju, kas glābs pasauli, uzzinās tikai daži tuvākie draugi.
Jā, un tāpēc es tomēr nebūšu spējīgs uzstāties Labajā dabā. Man jau tāpat cilvēku pietiek apkārt.
Bet vsp es patiešām tik maz zinu un tik maz saprotu, un tāpēc gribu būt klusumā.

Šis te man jaunavības laikos mazliet slacīja vaigu asarām [nu, es domāju dziesmu, nevis Grāvi]:

http://www.youtube.com/watch?v=ypu3P0kwk_s

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: