(bez virsraksta)

Aug. 19., 2008 | 09:29 am
No:: koijots

Sapnī redzēju, kā es kuģoju pa tumšu okeānu uz pūstoša koka burukuģa, kuram uzbruka pirāti. Es tur no tiem pirātiem izvairījos un pārlēcu no viena burukuģa uz citu, līdz beidzot kaut kā nokļuvu krastā. Tur bija vilciens, kurā es braucu, tad sen neredzēts klasesbiedrs, kurš bija izgudrojis funky deju, un citi draugi, kuri gribēja to deju pilnībā atgūt, bet viņš negribēja tajā dalīties, jo tas esot viņa intellectual property.
Tad es ar to vilcienu nokļuvu kaut kādā pilsētā
Tad es ar kameru staigāju pa to savādo pilsētu un visu filmēju, bet sākās zombiju uzbrukums, vai kaut kas tamlīdzīgs, un es tikai filmēju, nomainīju filmiņu, gadījumā, ja man kameru atņem, kāpelēju pa jumtiem.
Beigās nokļuvu kaut kādā cirka/teātra mājā ģērbtuvēs bija tā kā mazi ekrāni, kuros vajadzēja skatīties kā perioskopos, un varēja redzēt filmiņas, bet tās filmiņas patiesībā bija video spēles, viena video spēle, kuru es skatījos/spēlēju, bija, kur no kaut kādas citas dimensijas uz zemi nokritusi būtne, visa miesa veidota no kaut kā , kas izskatījās pēc kūstoša zelta, kas gan ātri pārtapa sudrabota metāla krāsā, bet tā bija tikai demo versija.

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: