neinteresantā lietas būtība. -
8.4.11 15:22
man, kā orālai caurejai, reizēm vajadzētu paklusēt. iemācīties klusēt. nepateikt visu, kam gribās nākt ārā. neuzspiest savu viedokli. bļin! un es taču neesmu pasaules glābējs, man nav jābūt atbildēm uz visiem jautājumiem. es taču biju iemācījusies pateikt - es nezinu. kur tas ir palicis?! turklāt mani nepamet sajūta, ka ir tik daudzas lietas, ko pasaku, kas traumē citus, kas iedzen kompleksos.
un vai viss, ko saku, nav tikai tāpēc, lai parādītu, ka man ir viedoklis. mūžīgais viedoklis. turklāt šo viedokli dabū uzklausīt tikai tie, kuri mani pieņem tādu un šitādu [es vismaz tā ceru]. pārējie par to nemaz nezina. 
eh. liekas vispār, ka atbraucot mājās es sāku runāt par šīm lietām. Jelgavā es esmu pilnīgi kas cits. tas ir normāli? un, sasodīts, kāpēc mēs liekam ciest tieši tiem pašiem tuvākajiem?!
arī saruna šodien ar tēvu. tās divas puses. gribās palīdzēt. bet varbūt nevajag. es taču tur nekā nevaru darīt. un pasaules glābējs, varonis jau es arī neesmu. jā. un laikam jānovērtē to, kas man ir dots. un nav ko te nīdēt par to, kā nav. saņemies, mīļā, you can do it!
un, jā. man patika  userinfokastite_man teiktais. varbūt patiešām vajadzētu vairāk komunicēt ar Viņu arī domās. kaut vai sākot ar rītu un brokastīm (:
eh. nu es ķeršos klāt!

1CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

kastite_man
kastite_man
kastite_man
9.4.11 13:00

Nezinu, 4dienas debate man patika.
Par 5dienas pustdienām (mmm, liels paldies!) - kā jau atklāts losis varu teikt - ka gan daudz kas šķita kā jau pati teici - daudz kas no tā bija tikai pateiktu ka IR SAVS viedoklis. pat vietās, kur tāda saruna neveidojās. Un varbūt jau nav tas nekas traks, bet vienkārši jāpadomā kāpēc vārdi un veidokļi bieži bija ar tādu agresiju pārpildīti. Pat 5dien, kad nedebatējām dažādos viedokļos.

Kas ir tas, kas Tev ir jāizlaiž arā, vai varbūt tas ir kas tāds, ko šausmīgi paturi sevī savā otrā pilsētā?

Kā jau rakstīju, man ļoti pietrūki, kad biji prom, tik ļoti pietrūka iespēja, kad likās - Tu tagad varētu būt tā persona ar kuru parunāt, bet satiekoties nobijos no būldezera.
Es ceru, ka saproti, ka tas nav domāts, lai tu apvainoties, bet jau kādu laiku piekopju Tev patiesības politiku (kā jau mums nedabušajām maitām vienai pret otru vajadzētu piekopt, lai varētu labāk funkcionēt) - tā kā droši, jebkurā brīdī ļoti gaidu skatu no malas par sevi :)

Mīļoju mās. :)


ReplyThread