solis pretī izaicinājumam - Komentāri

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Marts 25., 2008


[info]aleja17:18
Tomātu biezeņzupa

1 bundža mizotu tomātu
1 ķiploka daiviņa
1 ēd.k olīveļļas
baziliks vai pesto

Attaisi bundžu, ielej saturu ar visu sulu katliņā un liec uz uz uguns. Tikmēr nomizo ķiploku, mazliet sagriez, un viegli apcep eļļā, tā, lai paliek viegli dzeltens. Liec klāt tomātiem. Tad masa sāk vārīties, nogriež uguni un sablenderē. Lej šķīvjos un rotā ar pesto vai bazliku.


Variācijas

Var pievienot pustasīti ļoti stipra vistas buljona (pieņemu, ka pati viņu nevārīsi, tāpēc vari iztikt ar puskubiņu izšķīdinātu nelielā ūdens daudzumā)

Lieliska opcija ir krāsnī cepti ķiploki. Veselu ķiploku (visas daiviņas kopā) mazliet nogriež no augšas un liek krāsnī cepties, kamēr galiņi kļūst tumši. Tad ņem ārā, mazliet atdzesē, un izspiež mīksumu pie tomātiem. (Krāsnī ķiploki pārvērtīsies tādā kā biezenī).

Read Comments

Reply


No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

> Go to Top
Sviesta Ciba