|
Septembris 4., 2008
Comments:
uzraxtiisi, kaa to vaara? toreiz teici verbaali, bet tas neiegulstas atminjaa:) sablenderee 'mizoti tomaati' un ko taalaak?
hōhō - izskatās, ka mum si kopīga zupas recepte.
sablenderē, salej katlā, kurā vispirms ielieta viena tējkarote eļļas. vāra uz mērenas uguns, pieber sāli, piparus un, pirms ņemšanas nost no uguns, pieber arī baziliku. Pasniedz ar rīvētu sieru vai baltmaizes mini grauztiņiem, kas izmirkst tomātu zupā.
Tā ir manējā. Vēl vakar uzvārīju, aizņem max 6 min! :)
aaha izklausaas , ka taapat vien ir
| From: | uwa |
Date: | 4. Septembris 2008 - 16:48 |
---|
| | | (Link) |
|
| From: | uwa |
Date: | 4. Septembris 2008 - 16:49 |
---|
| | | (Link) |
|
nu es vēl pielieku pirms ēšanas pesto, pārberu ar rīvētu sieru un apgrauzdēju cepeškrāsnī mazi ar sviestu.
nu Tu jau centiigi, es ja taisitu, tad neko cepeshkraasnii vairs negrauzdeetu:)
| From: | uwa |
Date: | 4. Septembris 2008 - 21:05 |
---|
| | | (Link) |
|
nu es pa to pašu laiku, kamēr vārās zupa, ielieku krāsnī apsmērētas maizītes. tad sanāk foršas, siltas maizītes, ko ēst pie zupas.
pačukstēšu noslēpumu - nekad dzīvē neesmu ieslēgusi cepeškrāsni. mum sši ir gāzes plīts, un liekas - bailīgi
| From: | uwa |
Date: | 4. Septembris 2008 - 21:19 |
---|
| | | (Link) |
|
nu ar gāzi jau citādāk. bet nu gan jau kaut kad ieslēgsi, kad tā dikti ēst sagribēsies. |
|
|
Sviesta Ciba |