solis pretī izaicinājumam -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Augusts 3., 2008


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
14:12

(4 pogas jau mētājas | došu pogu)

Comments:


From:[info]shi
Date:3. Augusts 2008 - 14:24
(Link)
pastāsti pat to procesu. tā kā es neesmu nekad sālijusi gurķus, radās interese pēc šī pousta izlasīšanas, kā Tu to darīji :)
[User Picture]
From:[info]uwa
Date:3. Augusts 2008 - 14:39
(Link)
Nolasīju gurķus, nomazgāju, ieliku spainītī. Pārbēru pāri un iekšā iemaisīju upeņu lapas, diļļu kātus, uz pusēm pārgrieztas ķiploku daiviņas un lēju virsū sālsūdeni - uz litru ūdens divas ēdamkarotes sāls. Tas arī viss, noliku to spainīti koridora stūrī.
[User Picture]
From:[info]uwa
Date:4. Augusts 2008 - 12:49
(Link)
Ā, bet tie gurķi fiksi jāēd nost, nav paredzēti ilgai glabāšanai.

> Go to Top
Sviesta Ciba