|
|
|
Augusts 3., 2008
Comments:
| From: | shi |
| Date: | 3. Augusts 2008 - 14:24 |
|---|
| | | (Link) |
|
pastāsti pat to procesu. tā kā es neesmu nekad sālijusi gurķus, radās interese pēc šī pousta izlasīšanas, kā Tu to darīji :)
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/105236/11140) | | From: | uwa |
| Date: | 3. Augusts 2008 - 14:39 |
|---|
| | | (Link) |
|
Nolasīju gurķus, nomazgāju, ieliku spainītī. Pārbēru pāri un iekšā iemaisīju upeņu lapas, diļļu kātus, uz pusēm pārgrieztas ķiploku daiviņas un lēju virsū sālsūdeni - uz litru ūdens divas ēdamkarotes sāls. Tas arī viss, noliku to spainīti koridora stūrī.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/105236/11140) | | From: | uwa |
| Date: | 4. Augusts 2008 - 12:49 |
|---|
| | | (Link) |
|
Ā, bet tie gurķi fiksi jāēd nost, nav paredzēti ilgai glabāšanai. |
|
|
|
|
Sviesta Ciba |