|
Augusts 3., 2008
Comments:
From: | shi |
Date: | 3. Augusts 2008 - 14:24 |
---|
| | | (Link) |
|
pastāsti pat to procesu. tā kā es neesmu nekad sālijusi gurķus, radās interese pēc šī pousta izlasīšanas, kā Tu to darīji :)
| From: | uwa |
Date: | 3. Augusts 2008 - 14:39 |
---|
| | | (Link) |
|
Nolasīju gurķus, nomazgāju, ieliku spainītī. Pārbēru pāri un iekšā iemaisīju upeņu lapas, diļļu kātus, uz pusēm pārgrieztas ķiploku daiviņas un lēju virsū sālsūdeni - uz litru ūdens divas ēdamkarotes sāls. Tas arī viss, noliku to spainīti koridora stūrī.
| From: | uwa |
Date: | 4. Augusts 2008 - 12:49 |
---|
| | | (Link) |
|
Ā, bet tie gurķi fiksi jāēd nost, nav paredzēti ilgai glabāšanai. |
|
|
Sviesta Ciba |