Sickbay of my imagination - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Entitious

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Wafflefield Vīīīī May. 11th, 2019|01:26 pm

unknown_entity
Nesen pamēģināju joka pēc uzlikt stīmu uz līņa un aiz pārsteiguma pat nedaudz pietupos. Valve gāž piķi vinčikā, puse spēļu no manas bibliotēkas darbojoties. Joka pēc pamēģināju Cities Skylines un darbojas bez jebkādas aizķeršānās. Labais. Ja ikskoms 2 kustēsies un čivčivi, tad jau gandrīz pietiek. Gandŗīz...

Pa subžekta pus gadu existences, esmu ieklokojis jau ap 200h. Varbūt vairāk. Par spīti bagiem, performances išūziem, maz mapēm, utt. Kautkā pavelk. Saistībā ar lieliskajiem stīma panākumiem, sāku pētīt vai kādu no pēdīgajiem batterfīldiem (4, 1, V) var palaist. Izrādās, ka ir tāda fīča kā Lutris, kas nedaudz pastumj uz priekšu PlayOnLinux ideju par to, ka var tak automatizēt vīnakonfigu taisīšanu. Ķip jūzeri atkož, ar kādiem settingiem kas darbojas, uzraksta mazu installskriptu, pārējie novalk un lieto laimīgi. Subžekts, principā, ir pēdējais softs, kas mani tur pie vindozes, attiecīgi izdomāju pamēģināt. Protams, ka nopisu grafikas draiverus uz brīdi. Izdevās palaist, bet baisākā bremze. Burtiski 15 minūtes loadskrīns, pēc ielādēšanās nekas nav spaidāms, kursōrs reaģē ar 5 minūšu aizturi. Burtiski. Visi kodoli uz 100%, izņemot GPU. Nez kādēļ iedomājos, ka tas varbūt dēļ NTFS-3G, jo spēlīte tiek laista no win partīcijas. Protams, ka mājās vietas nepietiek kopijai, piepirku klāt pustera SSD procesā. Noformatēju, pārvācos uz jaunajām mājām. Tas pats. Nu i pohoj.

Vakarā pieliku seju, atvilkos mājās, miegs nenāk. Ko darīt? Pakaplēsim Vafeli. Skuju. Šie izdomājuši, ka mans konts aizdzīts, jo pārāk daudz mēģinājumi no "dažādiem datoriem" palaist. Principā, ko viņi dara - ģenerē instaļaškas hešu, kuru glabā reģistrā un kuru sūta prom, pieprasot origin API rekvestus. Viņi, suka, pat IP adreses nepārbauda. Un bloķēšana notiek uz per-game bāzes, nevis per-konts. Kas nozīmē to, ka viņiem ir iespējams palaist rotaļas bez paša oridžina, ja vien ir pareizais hešs rokās. Nu tīri tā, idejiski.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.