Sickbay of my imagination - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Entitious

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Pooshitivus Aug. 2nd, 2018|08:38 am

unknown_entity
Iepriekš rakstīju, ka nopirku biļetes uz festivālu jau ziemā, kad jamie anonsēja Keivu. Pohuj par pārējo, Keivs. Tā kā šedžūls nebija zināms, paņēmu uz visām trim dienām. Vēlāk vēl iebira prodračī, arī labi. Saorganizējāmies un ar kundzīti izrullējām jau 5dienas pēcpusdienā, jo tomēr pāris sotaki jānobrauc.

Draugi, es biju šokā. Šī bija mana pirmā vizīte uz konkrēto festu. Pirmais ahujs bija pie ieejas, kad baisa paskata, bet diezgan draudzīgs apsargs paziņoja, ka ūdeni nedrīkst nest iekšā. Arī tukšu pudeli nē. Šitādā tveicē? Ibaķ. Labi, nometu savu daudz cietušo četrus gadus veco pudeli aiz koka, cerībā, ka neviens nenospers un vakarā varēs savākt. Par laimi, izdevās, pudele turpina savus ceļojumus kopā ar mums. Bet kāda ir organizātōru lōģika?
Pirmkārt, ūdeni reti kur varēja nopirkt. Laikam Lāčplēsis uzlika veto (stc, interesanti būtu uzzināt, cik Galvplēsis samaksāja, lai tiktu tur tirgoties?). Kas ir dīvaini - pat uz vietas pirktajām ūdens pudelēm nedeva korķus līdz. Kādēļ? Bailes, ka ļautiņi ieplivinās Maximam ar ūdens pudeli pēc kārtējā "All my Latvia people! All my prodigy people!"? Kad "The Confidence Man" iemeta skatītājos ūdens pudeli, es cerēju, ka apsargi ies rokas lauzt laimīgajam pudeles noķērājam, bet neko tādu nepiefiksēju.

Otrais ahujs bija fakts, ka tas ir, bļaģ, supermārkets, nevis festivāls. Labi, mazais telšu tirdziņs ir norm, fūdkorts arī. Šmigas stendi sagaidāmi. Bet nu šprotlandes veikaltelts un JBL? Brīnos, ka K-rauta neatvilka fūri pilnu ar reģipsi, bet laikam mērķauditōrija nepareizā. To vairāk uz AC/DC un zaļumballēm.

Enīvej, bijām sagatavojušies, klausoties lielu daļu no lainapa jau iepriekš. Un nosecinājām, ka diži daudz ko tur darīt(klausīties) nebūs. Tā arī bija. Piektdien ap pusnakti pirms Years and Years, kas mums abiem šķita ahujenna garlaicīgs troksnis, devāmies gulēt. Un, bļaģ, viss stāvlaukums pie ieejas pilns ar jauniešiem līdz lūpai. Visi pārpālī mēģina tikt iekšā pēdējā brīdī. Uz Years and Years! Sajutu paaudžu konfliktu pirmoreiz mūžā.

Prodračī bija meh. Spēlēja saraustīti un nepilnas versijas. Keivs, savukārt, spēlēja daudz un gari. Forša mijiedarbība ar skatītājiem. Visvairāk piedūra skuķis strīpainajā kreklā kas uz skatuves raudāja. Pieļauju, ka ūziņas bija viscaur izmirkušas.
Izskatījās, ka skatītāju interekšns bija improvizēts, bet nē. Vēlāk no Somijas koncerta apmeklētājiem uzzinājam, ka tas viss bija iestudēts. Līdz pat uzkāpšanai uz skaļruņa un mazas meitenītes uzcelšanai līdzās. Heh. Bet labs šovs tikuntā.

No pārējiem mazulīšiem bija pāris interesantumi, bet pa lielam meh. Pārsteidza Baltijas stendapa zemais līmenis. Sadface.

Visā visumā - never again. Šaubos, ka jamie vēl uzaicinās kaut ko, ko gribētos redzēt. Un, ja arī notiks, tad 1 dienas biļete jau ir par daudz. Kopsummā notriekta pus kilonaudiņa (ieskaitot degvielu, pirkumus, biļetes, utt) uz diviem. Esmu nedaudz pārsteigts, ka visi tie jaunieši spēj pavilkt. Pat bez ēšanas/dzeršanas uz vietas, šķiet diezgan pasāļi
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.