Piezīmes из тошниловки |
Sep. 30th, 2013|12:15 pm |
Mūsu "māte barotāja" jebšu hafčika tirgotāja dalītāja ir pisec bremze. Katra porcija ir jānosver pēc katras sastāvdaļas: kartupeļi - nosvērt - mērce - nosvērt - salāti - nosvērt. Pie tam, ja salāti bļodā beidzas, tad tie ir jāpārkrāmē no lielākas bļodas (kas stāv turpat blakus) mazākā un tikai no mazākās tie var tikt krāmēti uz šķīvjiem. Katra klienta apkalpošana aizņem ~3 minūtes. Kantorī, kurā ir labi ja 20 pastāvīgie darbinieki, 10 cilvēku rindas izstāvēšana mierīgi var aizņemt pus stundu. Un izsalcis cilvēks (es) ir nīgrs cilvēks.
Šodien papildus tam uzpeldēja vēl viens kronis. Preambula. Kā jau pieņemts, ofisa drōnes dzimumdienās stiepj kūkas un rīko masīvu kafijošanu. Tad nu šodien barotāja izdomāja, ka pāri palikušo par velti dalīto torti var sadalīt mikroskōpiskos kumosiņos un sist gaisā par ēru gabalā. Bizness, huļi |
|