Sickbay of my imagination - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Entitious

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Feb. 22nd, 2012|05:02 pm

unknown_entity
Mārtkore atgādināja par iznākšanu, tagad skaramuše atgādināja, ka vēlējos izteikties pa tēmu. Tātad: novilku un pamēģināju Jagged Alliance: back in action. Neliela vilšanās bija par to, ka tā ir tā pati vecā JA2, tikai ar x-com:aftermatch stūrēšanu. Pievienota ekspa, par kuru nāk leveļi, skillpunkti, nu, kā jau pieņemts mūsdienās. Fuj, nu. Agrāk bija jautri - ja reiz hujārī ar cirvi, tad samācies ar cirvi hujārīt, nevis ar zenītlielgabalu. Vecais bija atkodis fīču, ka, ja uz pāris dienām līķus atstāj papūt, tad vārnas salido, uz kurām var smuki trennēt nažu mētāšanu. Vai lielākā laime - prettanku mīnu stādīšana/ravēšana pilsētas centrā, lai eksplozīvos paceltu līdz spējai TNT ar RDX nosmērēt, procesā nepaliekot bez rociņām.
Miliči paši nolasās, tikai, kā izrādās, nekaro, kamēr nav saņēmuši именное оружие. Ķipa mēs esam brīvprātīgie pagrīdes revolucionāri, tikai veiksmīgi maskēsimies par civilajiem, kamēr ieroču nav. I pofig, ka pie kājām granātmetējs mētājas, kamēr nepacelsi un neiedosi rokās, nebūs cīņa pret diktatūras tirānismu, un iepūt.
Labi, tas vēl tā, bet galveno fīču tak izvākuši - iespēju no košļenes, tukšas skārdenes un banāna mizas taisīt glušakus, radiovadāmus robotus un ballistiskās raķetes.
Par spīti visam, cītīgi kaplējos, jo gribu pārbaudīt, vai arī epizode ar pazemes citplanētiešiem ir iekļauta. Tur cīņas mākslas varēja lopā sacelt.
Bet vispār - jāmet man tas kompis ārā un jāspēlē Fallout 1/2 un Arcanum.
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.