Sickbay of my imagination - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
Entitious

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Ar ko atšķiras sapnis no realitātes? Aug. 26th, 2010|12:38 am

unknown_entity
Cilvēks miegā varot atrisināt veselu kaudzi problēmu. To varu teikt pēc paša pieredzes – jautājumi, uz kuriem dienām nevar izdomāt atbildi, tiek atrisināti nakts laikā, kad smadzenēm piegriežas karāties vienā striķī.
Attiecīgi, uzprasās secinājums, ka tik pat labi var izdomāt (ļooooti reālistiski nosapņot) arī sadzīvisku pieredzi. It sevišķi, ja būšana "pie apziņas" sevī ietver dažādu preparātu lietošanu. Nereti sapņi un atmiņas par tiem sāk kļūt reālistiskāki par vienmuļo ikdienu, kuru Tu pavadi apreibinoties. Lēnām sāk zust tā netveramā barjera, kas satur dēmōnus tur, kur tiem jābūt. Tie nāk ciemos pie mums bezmiegā, vientulības un garlaicības brīžos, nepārliecinātībā, apēdot to, ko mēs reiz uzskatijām par reālu. Šādos mirkļos mēs šaubāmies par to, ko esam pieraduši uztvert par esošu.

Nākamais solis, ir norobežot sevi no viņiem, pārtraucot aiztikt sevi smadzeņu vietās, bet nu jau ir par vēlu. Palēnām viņsaules neprāts ir iezadzies galvā un turpina tirdīt arī skaidrā esot. It īpaši skaidrā esot. Kad attēli iegūst telpiskumu uz ķermeņu rēķina. Tas biedē un tu atgriezies pie izplūdušajām reālijām, kuras ir izfiltrētas caur krāsainām prizmām, tādējādi vēl vairāk vairojot savu nepārliecinātību par notiekošo. Loks ir noslēdzies un Peripetuum Mobile ir palaists.

Welcome to your personal nightmare
link Read Comments

Reply:
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.