drupachas - DON'T stop,look,correct [entries|archive|friends|userinfo]
unique

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

DON'T stop,look,correct [Jan. 9th, 2008|04:15 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[mood | good]
[music |Room Eleven-Somedays]

interesanti kaa domas kas nodarbina manu praatu vienmeer atrod kaadu piemeerotu vai ne tik piemeerotu veidu kaa tikt aaraa.
ventili pa kuru nolaist tvaiku.

un veel interesantaak ir tas ka taas kuras man ir patieshaam aktuaalas un svariigas nez kaadeelj pamanaas atrast kaut kaadas mikro shkjirbinjas manaas brunjaas un visaadus citaadus tam neparedzeetus un visnotalj nepiemeerotus celjus.

taa kaa jau atkal labu laiku nebiju nekur izrakstiijusies,rakstot veestuli draudziigajaa portaalaa mani atkal airaaava domu pluusma kuras es kaa zinaams savaa spiitiibaa pirms suutiishanas nemeedzu nedz redigjeet nedz paarlasiit.

tad nu paarlasot mani, kaa tas jau bija gaidaams, mani sagaidiija paarsteigums..ak vai..protams ka visa triis-reiz-divtuukstosh ziimju veestule jau atkal bija oda manai domai jeb neizrunaatajam jautaajumam...
rinkjii vien..rinkjii vien...kameer lielaa doma izmesta un tad iiss un, jaatziimee, suudiigs, nobeigums.

bet nu laikam jau manai spiitiigajai parazhai nekad nepaarlasiit ko esmu uzrakstiijusi pirms oficiaali lieku punktu ir arii sava jeega, jo citaadi jau es laiakam sho veestuli nekad nenosuutiitu vai arii izredigjeejot to liidz nepaziishanai izmestu tos paaris vissvariigaakos teikumus, kurus man VAJADZEEJA pateikt.
toties tagad ir iistaa vieta gaidiishanai un cereeshanai.
jo tieshaam gribu to visu pabaigt un izrunaat un shis patiesiibaa ir briidis kad vareeshu redzet vai taa tieshaam ir nevainiiga piemirshana vai arii apzinaata ignorance.

bet shoreiz laikam viss labi.
jo ja parasti mani runas pluudi naak paar tiem cilveekiem kas to nemaz neveelaas un negaida tad shoreiz zinu pavisam noteikti ka ir gan iistais cilveeks gan laiks.
vieniigais ko nezinu ir reakcija.

bet man ir smaidiigi.
un starp citu-es esmu galdnieks nee bet brunete gan:)
linkpost comment