Silander Bann
underling
...::.:: .:::
February 2012
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29

Silander Bann [userpic]

Avota ūdens ar pašas augstākās - violetās krāsas auru. Ak, cik jauki skan, un jautru garastāvokli man sniedz šādi teksti, tikai ko tas sniedz naivajam, slikti informētajam patērētājam? Vai tik ne to pašu veco un jauko lietu, dēvētu par nepatiesu informāciju? Jāsāk taisīt zaļās auras cīsiņi, moš būs noiets.

Ir 4 veidu viedokļi -
>Pozitīvais pamatotais viedoklis, kurš vienmēr būtu jālaiž vaļā, līdzko uzrodas uz mēles.
>Pozitīvais nepamatotais viedoklis, kuru var izpaust bez atļaujas, pat ja tas ir nepatiess, bet var uzlabot kādam garastāvokli.
>Negatīvais pamatotais viedoklis, kuru vienmēr jāvar papildināt ar ieteikumiem, kā lietu vērst par labu. Ja ne, tad tas der arī kā viela pārdomām.
>Negatīvais nepamatotais viedoklis, kuru, dārgie un dārgās, labāk paturēt savā mazajā sūdčupiņu stūrītī dziļi smadzenēs (vai cibā:)), ja vien nevēlaties kļūt par neviena nemīlētu un necienītu pakaļcaurumu.

Ilgi man bija jādomā lai izfiltrētu šādus nepamatota negatīvā viedokļa cilvēkus savā dzīvē un saprastu, ka tieši no šī viedokļa es baidos, jo tas ne tikai nesniedz atbildi uz jautājumu - ko darīt, lai tā nenotiktu, bet arī samin manu vārīgo garastāvokli lupatās. Nākamais, kurš man neprasot, un neesot pārliecināts par manu ieinteresētību šādu viedokļu saņemšanā, pateiks ko sliktu ar pamatojumu - ''tādēļ, ka man nepatīk'', vai arī - ''kā vēl tu to nosauktu?'' dabūs visu manu iekšējo pretīgi smirdīgo žulti sev sejā bez jebkādas žēlastības. That is a promise.