entries friends calendar user info Previous Previous Next Next
Ja par kaut ko nav jaamaksaa, tad tam nav arii veertiibas. - asara...
unconfined
[info]unconfined
Add to Memories
Tell A Friend
asara...
Es biju nosoliijusies sev, ka neraudaashu, bet es nespeeju aizkaveet asaru, kas noriteeja paar manu vaigu... tikai paaris vaardu, bet tas saap! varbuut kaadam shie vaardi liktos pavisam parasti, pavisam ikdienishkji, tomeer man tas kautko noziimeeja... diemzheel vinjam nee! aizgaaja neatvadiijies, un neredzeeja ka es raudu:( viss, gribu to aizmirst, ieshu guleet un par to nedomaashu! cik labi, ka ir sapnji, kuros var aizmirsties no nepatiikamaas realitaates! kaads, luudzu paliidziet man izaarsteet sho atkariibu, atkariibu no vinja, jo galu galaa, jebkura atkariiba beigaas noved pie kautkaa slikta... un tagad ir slikti, bet vai taas ir beigas? 

Dveeseles staavoklis:: nee nee nee
Skanjas:: vinja vaardi manaa galvaa, atkal un atkal...

Comments
balodis From: [info]balodis Date: 17. Marts 2005 - 18:20 (Link)
Gribētu Tev palīdzēt:) uzrakstīt kādu gudru padomu, ka viss pāries utt., bet es nezinu vai esmu tik gudra, lai dotu kādus padomus... pašai ir nežēlīgi sāpējis un tāpēc es domāju, kavisās sāpēs var atrast iespēju dzīvot tālāk, bet tās šķiet vienmēr paliks līdzās, gaidot līdz atkal kļūsim vāji. Bez tā, kas Tevi sāpina noteikti ir vēl daudzu citu lietu, kas var sagādāt prieku un no tām nevajag novērsties.
unconfined From: [info]unconfined Date: 17. Marts 2005 - 20:05 (Link)
es apzinos to ka viss paariet, tachu kaut kur dzilji, dzilji manii shiis saapes vienmeer paliks! tieshaam, ir daudz citu lietu, ka man sagaadaa prieku un es jau censhos taam pieveersties, bet arii vinjsh kaadreiz bija tas, kas sagaadaa man prieku, un es negribu lai viss beidzas!! gribu lai vinjsh arvien ir cilveeks, par kuru domaajos manaa sejaa paraadaas smaids! bet nevienmeer notiek taa kaa mees gribam...
flitta From: [info]flitta Date: 18. Marts 2005 - 14:01 (Link)
aapaac, zini, ir aa - ka gribas paliidzeet, tikai galu galaa apjeedz, ka esi pilniigi bezspeeciigs... Vakar lasiiju kaadu graamatu (atceros vispaar tikai vienu tiekumu - un tas bija - ja jums nav probleemu, tad varat sho graamatu nodot makulatuuraa). tur, vardsakot, visaadas problemas ietiitas tekstaa un kads cilveeks (psihoterapteits - autors) vnk stasta, kaa cilveeki ar taam gala tiek... nee, nu visp incanti un taa aspraatigi arii.... vopshem - par probleemu un ko taas labaa var dariit 1) samazinat shii jautaajuma ieksheejo noziimiibu sevii. Un taalaak sekoja kaads teikums - kaapec gan vispirms nepaarliecinat sevi par citu patiesibu, vienu rangu zemaaku un piejamaaku - par to, ka viirieshu kaartas paarstaavji, kuriem nevar ieprieksh visu pastaastiit vienkaarshi, kaa par zobu saapeem - vnk nav uztraukuma veerti. Nezinu, kas Tev tur par sirdsaapeem, bet saku vienu - nu nav vinjs tevi veerts. Mees tachu nemiilam kaut kaadas lupatas, vai ne? :)
unconfined From: [info]unconfined Date: 18. Marts 2005 - 15:55 (Link)
Es pati pie sevis iekshaa atkaartoju "vinjsh nav taa veerts, vinjsh nav taa veerts" bet kaut kaa neizdodas sev to iestaastiit... Aii, es vispaar peedeejaa laikaa lietas uztveru paaraak saasinaati, laikam vaig kaadu laiku no taa visa atsleegties! man pat saak likties, ka es skolas laikaa uznjemos visaadus darbus(kuri biezhi vien man nav pa speekam) un straadaaju liidz veelai naktij, tikai taapeec, lai man nepietiktu laika domaat par visaadaam probleemaam... Zinu, ka taa ir beegshana no probleemaam, nevis risinaashana, bet taa ir vieglaak... Paaraak daudz briiva laika nenaak man par labu!
flitta From: [info]flitta Date: 18. Marts 2005 - 15:57 (Link)
mhm, zinu.. arii man taa ir gadiijies... phe... Un vairs neko negribas.. ne-gri-bas...
5 jau pačukstēja or pačuksti
profile
unconfined
Name: unconfined
calendar
Back Novembris 2005
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930