chori_chori's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, January 26th, 2004

    Time Event
    10:10a
    Tas, protams, ir neticami..
    pamodos un kādu bīdi sēdēju gultā, apdomājot redzēto. Līdz brīdim, kad sāku skūpstīt kādu indiāņu meiteni (vai varbūt viņa mani), biju sieviete, bet tajā brīdī es biju vīrietis..visa mana domāšana un uzvedība bija vīrietis. un man patika tā indiāņu meitene! Viņa man sēdēja klēpī, kamēr es skatījos, kā pārējie jaunekļi spēlē goļas-tie, kas mūk, milzonīgā ātrumā pēkšņi ierokas sniegā, un ķērājs pēkšņi attopas viens pats klajā sniega laukā. mēs ar indiāņu meiteni sēdējām ārā pie mājas, tiko taču bija vasara, tikai tas sniegs kaut kā negaidīti sasniga. negantu vēsumu sajutu vien tad, kad pats pievienojos šajā atrakcija (nē, tajā mirklī es jau atkal biju sieviete). ierakos kupenā un nesapratu, kā viņi tik ilgi spēj tajā nogulutēt, turklāt vēl ar ieraktu visu galvu..

    nevarētu teikt, ka dzimuma maiņa man būtu aktuāla domājamā tēma...
    pirms aizmikšanas vien iedomājos: kas man būtu jādara, lai es atkal smaidītu??
    :D
    3:13p
    vienmēr, kad stāvu pie loga, kad esmu savas mājas tuvumā, gaidu, kad no blakus kāpņu telpas iznāks tas lielais suns, kurš katru rītu ap astoņiem vai vēl agrāk dobjā, neapmierināta kaucienā izdveš visu savu sāpi. gaidu, kad iznāks kaimiņš, kurš vienmēr, kad esmu nolēmusi laimīgi izgulēties, iesāk neganti ķiķināt uhn nerimstas, un nerimstas..
    nostājos atkal pie loga pēc iespējas ciešāk radiatoram, jo stilbi sasaluši vienā lielā ledus gabalā, un pavēros laukā. pavisam liels suns ar pavisam tādu saimnieku, kādu iedomājos savu kaimiņu. tie pilnīgi noteikti ir viņi. pat, ja neredzēju, no kurienes viņi uzradās, man ir tā sajūta, ka tie ir viņi! un uzreiz arī iztēlojos suņa saimnieka mammu, ziliem riņķiem ap acīm, iekritušu seju, līku degunu, šaušalīgi kāsējam katru vakaru un rītu, un plikpauraino tēvoci, kas viņai it nemaz nepalīdz, tik kaut ko uzbļauj.
    redziet, manam dzīvoklim ir kartona sienas..es dzirdu pat čukstus, elpas gārdzienus,krākšanu un lielu mīlestību-pilnīgi visu
    un nebūt neesm sajūsmā, ka jādzīvo ne sava dzīve vien..

    << Previous Day 2004/01/26
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba