atdzimšana

Post a comment

Uzrakstīt, apzināties, mainīt.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lai arī mans dziļākais garstāvoklis pagājušās nedēļas laikā ir bijis no depresīvs līdz saldsērīgs, tagad kļūst labāk. Protams to vistiešākajā veidā ietekmē tas, ka jau sestdien gaidāma nākamā NLP nodarbība un ka dabūju no neta "ģēniju programmas". "Ģēniju programmas" - paklausīšos dažus ierakstus, palasīšu dažus tekstus un būšu ģēnijs! :) Šis tas arī no learningstrategies.com dabūts.

Ir milzīgi pašpārmetumi par to, kas nav darīts. Vajadzētu takš būt otrādāk, ne? Labāk kost pirkstos par to, kas padarīts, nevis par to ko ne. Turklāt neizdarītais nav no kaut kādas riska zonas - rezultāts jebkurā gadījumā būs pozitīvs, nav (it kā) bailes no tā, ka pēc tam vajadzētu kost pirkstos. //Pēkšņi sagribējās sevi nofotogrāfēt. Parasti šādas vēlmes nav pārāk bieži. Izdarīju, viena bilde sanāca pat laba, ja neskaita uzkrītoši nemazgātos matus.// Man ir apbrīnojama spēja nedarīt to, ko vajadzētu, nepakļauties vēlmei kaut ko darīt (ja vien tas ir svarīgi un vajagzīgs). Ja es cenšos savas domas uz kaut ko fokusēt, iedomāties vizuāli to tēlu, ir tieši pretējs effekts. Vizuālais man strādā ļoti labi, bet koncentrēties ta nevaru! //Šī tēma ir svarīga. Tikko iztīriju svečturi no parafīna// Arī iesāktie darbi man nesokas ilgi - pēkšņi pamanu, ka daru kaut ko citu, vai, ja turpinu vajadzīgo, ļoti sāk trūkt enerģijas.

Pašlaik trennējos ar zilās spalvas domu. Brīnumaini, es nespēju fokusēties pat trīs sekundes. Kad spalvu dabūšu, mēģināšu ko citu. Tas cik ātri lietas parādīsies, būs rādītājs, cik labi esmu satrennējusies. //Hmm... Vajadzētu pastāstīt savu zilās spalvas stāstu//
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba