atdzimšana

Garais spams

Garais spams

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Esmu praktiski nobumbulējusi 8h sava laika. Tikai tāpēc, ka man bij bail uzņemties atbildību un sākt rīkoties. Sākt rīkoties. Hmm...

Šīssesijas atziņa - vispirms iemācīšos darboties vispār, un tik pēc tam darboties perfekti. Cilvēkam, kurš darboties nemāk, perfekcionisms ir kaitīgs. Tāds vai nu perfekti vai neko variants. Kā jau teicu, ļoti kaitīgs, jo parasti tas beidzas ar neko.

Bet progerss ir... Vai kā ir! Man taču vienu nakti pēc kāršu spēlēšanas Tā sagribējās mācīties, ka es gulēt negāju un mācījos līdz pusčetriem! :D Vispār jūtos sasodīti laimīga un pašpārliecināta (pat ja rezultāti nav tie spožākie). Vismaz daļa no tā, ko es daru, darbojas. Darbojas ideāli. :) Pilnīgi baigā interese kāda es būšu pēc pusgada, gada, pieciem gadiem... Tas temps kādā es mainos ir ļoti, ļoti interesants. (Un tagad es varētu runāt par visādiem sīkumiem, kas man ir mainījušies, kāpēc, kādas metodes un pārējais, kas neizklausās ne gudri, ne interesanti)

Un šīs sesijas laikā jau trešais "pārbaudījums no augšas". Proti - notestēt, cik mācības man svarīgas. Atkal viens daudzsološs pasākums, uz kuru es netieku, jo tomēr, tomēr izvēlos mācības. Vai arī kādi augstāki spēki mani sargā no reikistiem. :D (lieki teikt, ka pārbaudījumu ar negaisu, kad man bij jāmācās, es neizturēju, bet uz abiem reikistu pasācieniem neeju). Atvainojos, bij jau četri pārbaudījumi - uz māsas izlaidumu es ar netiku (toties izlaidums atbrauca pie manis, kas bij ļoti, ļoti, ļoti forši no manas famīlijas puses)

Es pēdējā laikā sasodīti daudz spamoju (un arī vārdu sasodīti lietoju pārāk daudz). Manā spamojamā blogā katru dienu kāds ieraksts. (parasti jau vairāki) Pieņemu, ka paspamošos un pāries. Vai arī ja tas sakrīt ar šobrīd esošo kolosālo garstāvokli, tad nepāies vis. :D Nu, ko... Ja nepāries, ta neko... ;D

Labrīt/Labdien/Labvakar visiem!
Lai jums veiksmīga diena! (šī vai nākamā, bet labāk jau lai abas)
  • > Tāds vai nu perfekti vai neko variants. Kā jau teicu, ļoti kaitīgs, jo parasti tas beidzas ar neko.
    Vot, vot!!
Powered by Sviesta Ciba