miers.

« previous entry | next entry »
Okt. 29., 2004 | 11:23 pm
music: Alphawezen - Electricity Drive

hau!

ierados ar mieru un devos prom sūtītams visus dirst.
"man nekas neglabājas uz desktopa" - nafig ir jālien caur kaut kādu c: disku pēc tam jādodas uz Documents and Settings un tad jāsaglabā kaut kāda cita lietotāja Desktop mapē, nevis vienkārši izvēlēties pašu pirmo Desktop, kas parādās nospiežot izvērsmes bultiņu. nu? jā, jā, lai paspiegtu un izgāztu dusmas uz kādu cilvēku.
(nopietnā sejas izteiksmē) "es vakar mēģināju izdrukāt ar printeri, kas pieslēgts tam datoram, drošvien tāpēc viņš šodien nedarbojas" - jā, tas ir izplatītākais veids kā sajāt cietā diska partīciju tabulu.
"es parstartēju datoru" - log off un restart nav viens un tas pats.
"man no loga spīd monitorā gaisma un nevar īpaši labi saskatīt, kas tur notiek" - pamēģiniet noregulēt monitoru gaišāku (es tāč neesmu stulba, zinu), pielieciet aizkarus (es tāč neesmu stulba, zinu).
"man te datoram nezinkāpēc bremzējas tīkls" - kā noskaidrojās, tad, bremzējās dators un nevarēja tik ātri kā parasti pavilkt/izplest Excelī kolonnas.
dirsīgās komunikablās bābas.
jā, un tas viss tikai tāpēc, ka aizgulējos no rīta, protams tikai tāpēc, ka nebiju atzīmējis plānotāja šo svarīgo notikumu "piecelšanos".

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {1}

Mikelis

(bez virsraksta)

from: [info]mikelis
date: Okt. 30., 2004 - 12:59 am
Link

labais. hipidrii tuu! ai, ai, ai kaa reizem gribas izardiities un paradiit kur vistas ziemo shadaas reizees.

Atbildēt