Tas turpmākām zināšanām, ja gribēsies atkārtot :)
B - 52
15 ml kafijas liķieri
15 ml Irish Cream liķieri
15 ml Triple Sec vai Cointreau liķieri
Bāra karoti vai nazīti piespiediet pie "shot" glāzes iekšējās maliņas. Visus dzērienus, iepriekš minētā secībā, lēnām ar tievu srūkliņu pa karotīti vai nazīti ieteciniet glāzē pakāpeniski vienu komponentu virsū iepriekšējam, tādā veidā radot dzidas dzērienu kārtas. Atceries! Komponenti nedrīkst sajaukties. Papildus servējiet glāzi ar ūdeni un salmiņu. Aizdedziniet pēdējo kokteiļa kārtu. Degošo kokteili nepārvietojiet! Salmiņu izņemiet no ūdens glāzes un ielieciet shot glāzītē un uzreiz, 1. sekundes laikā izsūciet degošo kokteili. Salmiņu ievietojiet atpakaļ ūdens glāzē.
15 ml kafijas liķieri
15 ml Irish Cream liķieri
15 ml Triple Sec vai Cointreau liķieri
Bāra karoti vai nazīti piespiediet pie "shot" glāzes iekšējās maliņas. Visus dzērienus, iepriekš minētā secībā, lēnām ar tievu srūkliņu pa karotīti vai nazīti ieteciniet glāzē pakāpeniski vienu komponentu virsū iepriekšējam, tādā veidā radot dzidas dzērienu kārtas. Atceries! Komponenti nedrīkst sajaukties. Papildus servējiet glāzi ar ūdeni un salmiņu. Aizdedziniet pēdējo kokteiļa kārtu. Degošo kokteili nepārvietojiet! Salmiņu izņemiet no ūdens glāzes un ielieciet shot glāzītē un uzreiz, 1. sekundes laikā izsūciet degošo kokteili. Salmiņu ievietojiet atpakaļ ūdens glāzē.
Comments