yay |
[Mar. 5th, 2014|12:44 am] |
Ij negaidīti ienācās veseli 4 pāri bright striped socks... komplektā ar 3 kg dažāda izturējuma Cheddar cheese un mazs kriksītis Stilton... |
|
|
Comments: |
| From: | tante |
Date: | March 5th, 2014 - 02:06 am |
---|
| | | (Link) |
|
ō, atgādināji par sieru eju uz leskapi :)
Siers ir viens no brīnišķīgākajiem gastro izgudrojumiem- ar gadiem paliek tikai labāks! :) (ne visi gan, diemžēl) Es bērnībā/jaunībā izraku ledusskapī ,mūsdienās teiktu- nogatavojušos, sakaltušu holandes sieru ar mazām tauku lāsītēm- un skrubināju kādu pusstundu-stundu. Pa gramam, pusgramam. Apžļembājot katru drupaču... Man laikam no tā laika tāda tīksme pret to piena izstrādājumu. Ne visiem gan jāsaka. :)
From: | bumsis |
Date: | March 5th, 2014 - 08:32 am |
---|
| | | (Link) |
|
| From: | tante |
Date: | March 5th, 2014 - 09:46 am |
---|
| | | (Link) |
|
es pēdējā laikā tieši trikantāleri ikdienā lietoju - vai parasto, vai ar amoliņu :)) ņemu mums te vienā privātā veikaliņā ;) tiesa, biju te kaut kā Rīgā un Rimi paņēmu it kā to pašu sieru un.. un atklāju, ka Rimī dabūjamais trikantālers ir visskas tikai ne trikantālers - kā diena pret nakti ar to, kuru es te savā miestā ņemu:) mūsējais kudī garšīgāks :)
| From: | tante |
Date: | March 5th, 2014 - 09:49 am |
---|
| | | (Link) |
|
vot, vot - tieši nesteidzīga skrubināšana pa mazam gabaliņam nost :)
siera maizes es taisu apmēram pusotra reizes gadā, karstmaizes kādas 3 reizes gadā - man siers labāk garšo pats viens, bez jebkādiem citiem papildingredientiem :)
labs siers, protams, nevis lielveikala gumijas iztrādājumi... | |